|
||
| arkadaşlar resimleri host ediyom biirazdan koycam inşallah... yarın mat sınavım var ama olsun zaten integrali anlamıommm |
||
|
||
| Ne saçma sorular bunlar öyle diyorlarmışta böyle diyorlarmış ta ama bizim MORlarımız gereken cevapları her zaman ki gibi vermiş zaten. | ||
|
||
mvo_naci teşekkürler, ilk mesaja eklendi
|
||
|
||
| bişey değil...mvö için az bile |
||
|
||
| çok güzel röportaj da bana dönüp dönüp aynı sorular sorulmuş gibi geliyor.. | ||
|
||
tesekkürler mvo_naci
|
||
|
||
paylaşım için çok çok teşekkürler.. alamadım dergiyi... sorular biraz tuhaf ama..=/ neyse...
|
||
|
||
cok saçma sorular hep aynı şeyi sormuslar ama bizimkiler güzel cvp vermisler
|
||
|
||
| ssorular saçma...neden? cevap veriyorum... çünklü bu sorular forumlarda dolaşan söylentilere cevap bulmak üzere hazırlanmış...ve tahmin edersiniz ki bazı seviyesiz forumlarda morlarla ilgili pek de iyi düşünceler belirtilmiyor.... boşverin yaaaa |
||
|
||
| aldım sonunda poster küçük ama olsun oda yeter bana... | ||
|
||
almıştım dergiyi.. gerçekten güzel bir röportaj olmuş
|
||
|
||
Alıntı Kerem Kadabayı: Hande Yener, Kenan Doğulu ya da Ruslana kaçakçı değil, köçekçi değil, milletin çoluğunu çocuğunu öldürmüş değil.Niye insanları kategorize ediyorlar ki ? Hande Yener'in müziği benim oturup da dinleyeceğim bir müzik değildir mesela ama Harun'un Hande'ye iki şarkı sözü vermiş olması bu hayatta dert edeceğim en son şey.Metallica ile bir şey yapacak olsak, canı sıkıldığında ayı avlamaya giden James Hetfield ile herhangi bir şey yapmak istemem mesela. Harika bir yorum gerçekten de.
|
||