|
||
![]() http://www.eurovision.tv/mediaplayer/2008/player.html adresinden katılımcı ülkelerin video kliplerine ulaşabilirsiniz... ayrıca diğer ülkelerin şarkılarını bu konuda tartışabilirsiniz... |
||
|
||
| sağol burak deli'den güzel olmasalarda bakacağım tabi... | ||
|
||
| 2. gösterilen ermenistan hiç de haketmiyor. bu nasıl oylama ya
|
||
|
||
| Finlandiya ile acayip ritim benzerliği var başta..Finlandiya 'nin şarkısını dinleyin.. | ||
|
||
| dürüst söylemek gerekirse. ilk 3 e girmemiz biraz riskli. yani yanlış anlaşılmasın şarkıdan değil diğer ülkeler tarafından nasıl anlaşılır bilmiyorum | ||
|
||
Finlandiya ile acayip ritim benzerliği var başta..Finlandiya 'nin şarkısını dinleyin.. Finlandiya'yı izlemiştim bir hafta önce falan..Dikkat çekecekmiş gibi geldi bana. |
||
|
||
| finlandiya nın şarkısı da güzel değil bence solistin sesi hiç hoş değil adam resmen ıkınıyor .. şarkının rap rap raba rap diye aptal bir ritmi var . vokaller ona keza iğrenç olmuş.. sadece son kısımda gitarın biraz çığlık attığı bölüm hoş olmuş.. Tersbetoni ye benden 2 puan gayet objektif olarak derim ki ..bizim şarkı kesinlikle en iyisi |
||
|
||
finlandiya nın şarkısı da güzel değil bence solistin sesi hiç hoş değil adam resmen ıkınıyor .. şarkının rap rap raba rap diye aptal bir ritmi var . vokaller ona keza iğrenç olmuş.. sadece son kısımda gitarın biraz çığlık attığı bölüm hoş olmuş.. Tersbetoni ye benden 2 puan gayet objektif olarak derim ki ..bizim şarkı kesinlikle en iyisi Evet öyle olmasına öyle ama ne bileyim yine dikkat çekmeyi başaracaklarmış gibi geldi bana.. Tabi ki en iyi biziz (: |
||
|
||
finlandiya nın şarkısı da güzel değil bence solistin sesi hiç hoş değil adam resmen ıkınıyor .. şarkının rap rap raba rap diye aptal bir ritmi var . vokaller ona keza iğrenç olmuş.. sadece son kısımda gitarın biraz çığlık attığı bölüm hoş olmuş.. Tersbetoni ye benden 2 puan gayet objektif olarak derim ki ..bizim şarkı kesinlikle en iyisi Eurovision'a uygun bir şarkı değil bence. Deli daha coşkulu ve daha güzel tabi ki ![]() Şansları yok
|
||
|
||
| 1.yiz............... | ||
|
||
yunanistanın şarkıda berbat ...bizim hadise gibi bir kız işte ... cazibeyede puan verilecek dansçı kızlarda işin içine girince derece yapabilirler
|
||
|
||
bizim gibi olmaz olamaz
|
||
|
||
ispanya'ya bayıldım
|
||
|
||
ispanya'ya bayıldım adamın tipi komik bir kere ![]() şarkının sözleri ne kadar türkçeye benziyor öyle ya bir kısmında baylar baylar diyo koptum izlerken komik bi şarkı ama bence ciddiyet kazanır
|
||
|
||
| arnavutluk - Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng (şarkısını biraz beğendim slov ama güzel kızın isim biraz pis ) Andorra -Gisela - Casanova (kylie nin şarkıları gibi bişey )Belarus -Ruslan Alenho - Hasta La Vista (ricky gibi latin tarzı pek iyi değil ) belçika-Ishtar - O Julissi (yarışma şarkısı değil ama çok sevimliler ) Bosnia & Herzegovina-Laka - Pokušaj (şarkının hızlandığı kısım çok iyi dansçı kızda sevimli ) şuana kadar bizden iyisini görmedim ..bakalım daha .. ![]() |
||