mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: Eurovision 2008 Media Player / tüm katılımcıların kliplerini izleyin

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

zafer_bergama23 13.04.2008 11:02:31
hırvatistan-Kraljevi ulice & 75 cents - Romanca (otantik bir şarkı klipteki kızı özgü namal ' a benzettim  Grin )
Bulgaria-Deep Zone & Balthazar - DJ, Take Me Away (karışık bir şarkı iş yapmaz )
çekler -Tereza Kerndlová - Have Some Fun (bizim motifleri çalmışlar ama güzel değil şarkı )
danimarka -Simon Mathew - All Night Long (simon ın karizması yetmez şarkı idare, vasat )

(((SüMeYyE))) 17.04.2008 12:56:38
el güzel türkiyeninki Smiley

rumeysa 17.04.2008 13:19:06
Ispanya iyi bir rezillik sergiliyecegi icin bu sene bayagi iyi bir derece alicak..

*Pollyanna 17.04.2008 13:50:37
Ispanya iyi bir rezillik sergiliyecegi icin bu sene bayagi iyi bir derece alicak..

Ajdar'ın " Çikita Muz " u bile bu şarkıdan daha güzel..
Şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim !

zafer_bergama23 17.04.2008 13:54:46
şarkıyı gülmekten dinleyemiyorum ya  Grin  sözleride türkçeye benziyor hafiften
baylar baylar dediği yer tam kopmalık bide robokop var tabi  Grin gel çiki çiki puhaha  Grin

gözdeniz 20.04.2008 19:27:30
Bizim şarkımız en iyisi gerçekten en iyisi..Bu şarkıları dinleyince bir kez daha anladım..
Lakin biz de bikinili kızlar ve Yunan oynak bir kadın olmadığı için onlar bizden daha iyi bir derece yapacaklar..Bu da eurovisionun rezilliği...

muse_ES 21.04.2008 12:53:44
ispanyanın şarkısı ne öyle ya Grin Grin allah aşkına insan doğru düzgün bir şey yapar Grin Grin
kesinlikle en iyisi bizimki Smiley bide adam jimi hendrix gibi gitarı dişiyle çalmaya çalışıyorya koptum orda Grin Grin Grin

E.Ü 02.05.2008 20:17:02
1.yiz kesinlikle buna inanıyorum.Hep destek tam destek. Wink

+++KoRn+++ 03.05.2008 11:08:11
Gerçekten ya ne o şarkılar öyle.Biz kendi şarkımıza gülüyoruz salakça diye, ama diğer ülkerin şarkıları da bizimkinden güzel değil.Gerçekten şuana kadar en iyisi bizimki.

mvo_only4me 03.05.2008 11:12:36
Diger sarkilara bakarsak tabikide bizim sarkimiz en güzeli.
Ama bu yarisma zaten müzigin kazandigi bir yarisma degil, sadece sacma sapan sarkilarin kazandigi bir yarisma. Ispanya kesinlikle iyi derece yapar. ( Bizim sarkimiz yine'de en güzeli Cool)

burki 03.05.2008 19:44:02
chiki chiki diye bir şarkı var eğer deli'yi geçerse oturup bir büyük bitiririm heralde.

Birgül 03.05.2008 19:48:09
çok kötü şarkılar ya.müzik kazanırsa hiç süphem yok biz iyi bir derece alacağız.

Mrs.Woolf 03.05.2008 20:22:51
ben açık olmak gerekirse mor ve ötesi'ne fazla şans vermeyenlerdenim.Ne kadar şarkılar kötü denilse de Deli'den iyi olmasalar da geçebilecek şarkılar var.

Macaristan:Çok etkileyici bir şarkıya sahipler.Geçen yıl blues bir şarkıyla çok önde oldular.Bu yıl da farklı bir balad ile katılıyorlar.Şansları yüksek.

Ermenistan: Yarışmaya oy verenlerin önemli bir kısmı İngilizce bilmediklerinden bu saçma sözlü şarkı ritmiyle ve ülkelerdeki Ermeni diasporasıyla Mvöyü geçebilir.

Yunanistan: Gerçekten showun çok ön planda tutulduğu bir ESC şarkısı olmuş.Ben 1.liklerine yüksek olasılık veriyorum.

Ukrayna:Kirkorovun klasik şarkılarından ama Rus bloklaşması ile yükseklerde yer alabilir.

Rusya:Beklenilmeyecek bir 1.lik olmaz.Dima Bilan'ın 2. deneyimi ve bu sefer kazanmaya kararlı. Rus etkisini de biliyoruz yarışmadaki.

Sırbistan:Gerçekten baya iyi bir baladla katılıyorlar.Yine etnik öğeler var.Ve Jelena çok uyumlu şarkıdaki hüzne.

İsveç: Şu anda kazanmasına en büyük ihtimal verilen bu ülke.Ama ben çok çabuk söneceklerini düşünüyorum.

--------

benim Deli'den daha iyi bulduğum şarkılar ise:

İsviçre:Çok beğendim.Duru sade bir şarkı olmuş.Sahnede çok güzel bir ambiyansın yakalanabileceğini düşünüyorum.İtalyanca da son derece melodik bir dil.

Bosna-Hersek:Bilmediğim bir dil ama bende uyandırdığı duygu bir palyaçonun hüznü ve sevinci yaşaması ve çok karışık duygularla bunu vermesi.2-3 kere dinledikten sonra duygulandırabilecek bir şarkı

Norveç:Benim 1.im aslında.İlk dinlediğim andan beri çok sevdim.

ama sıralama çok farklı olacak tabiki.ESC bu saçmalığa dönüşen bir freak show oldu.İspanya,İrlanda ve Bulgaristan'ın üstlere çıktığını da hayretle görebiliriz.Almanya'nın Sugababes tarzı şarkısının sonuncu olduğunu da.

Mihrican 11.05.2008 14:27:26
finlandiya birinci olursa hayatımın en büyük şoku olur heralde ! kesinlikle biz birinciliği hakediyoruz . hepsini izleme fırsatım olmadı ama aslında izlemeye gerek de yok   Cheesy Cheesy Wink

yalnız_şarkı 12.05.2008 12:19:30
Finlandiya'nın şarkısını beğendim.Ama İspanya'nın şarkısı iğrenç.İsrail de aynı şekilde.
 Tabii ki Mvö'nin1. olmasını istiyorum!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4