|
||
| YARİS FEST hakkında detaylı bilgi... Mor ve Ötesi, Duman, Nil Karaibrahimgil, Yüksek Sadakat, Ceza ve Funky “C”, Fake Oddity ve David Şaboy’un eşsiz performanslarını sergileyeceği etkinlikte, Toyotasa tarafından düzenlenecek farklı aktiviteler sizi eğlencenin doruklarına çıkaracak. 12:00 Toyota Yaris Fest. Kapı Açılış 12:00 - 13:30 Fake Oddity 13:30 - 15:00 DJ Funky “C” - CEZA 15:00 - 17:00 10 Finalist Grup Canlı Performansları 17:10 - 18:40 Yüksek Sadakat 18:40 - 19:00 Jüri Değerlendirmesi - Birincinin Belirlenmesi 19:00 - 19:30 Birinci Grup Sahne Performansı 19:40 - 21:10 Nil Karaibrahimgil 21:30 - 22:50 Mor ve Ötesi 23:10 - 00:40 Duman 00:40 - 01:30 DJ David Şaboy yaş sınırı Yoktur. http://www.biletix.com/event.htm?id=JGNL2 |
||
|
||
| umarım giderim istiyorum yeniden parkormanda geçen sene ki gibi mor ve ötesi süper olur üstelik dumanla=) | ||
|
||
45 ytl zaman gösterecek gidip gitmeyeceğimi
|
||
|
||
| bence pahalı ama belki giderim... | ||
|
||
üniversiteli olmayanlardan tam bilet alınacakmış ama
|
||
|
||
| arkadaşlar buna sadece üniversite öğrencileri katılmayacak değil mi? tüm öğrenciler katılabilir heralde öyle umuyorum eğer öyleyse kesin gidicemmm...] | ||
|
||
çok kazık
|
||
|
||
yanarım yanarım İzmir de olduğuma yanarım.Böyle bir fırsat nasıl kaçar!
|
||
|
||
arkadaşlar buna sadece üniversite öğrencileri katılmayacak değil mi? tüm öğrenciler katılabilir heralde öyle umuyorum eğer öyleyse kesin gidicemmm...] katılabilirsin ama sanırım tam bilet ödemen gerekecek ki çok pahalı olur o zaman |
||
|
||
arkadaşlar buna sadece üniversite öğrencileri katılmayacak değil mi? tüm öğrenciler katılabilir heralde öyle umuyorum eğer öyleyse kesin gidicemmm...] katılabilirsin ama sanırım tam bilet ödemen gerekecek ki çok pahalı olur o zaman |
||
|
||
oooo süper kesin gidiyorum o zaman arkadaşlar sağolun içime su serptiniz çok mutlu oldum)))
|
||
|
||
arkadaşlar buna sadece üniversite öğrencileri katılmayacak değil mi? tüm öğrenciler katılabilir heralde öyle umuyorum eğer öyleyse kesin gidicemmm...] katılabilirsin ama sanırım tam bilet ödemen gerekecek ki çok pahalı olur o zaman ya sadece üniversiteliler için diyor ya onun için kafam karıştı benim. belki tüm öğrenciler için indirim olabilir
|
||
|
||
| bencede inşallahta öyledir yani daha iyi olur))) "mayıs ayı başında İstanbul'da vereceği birkaç özel konserin ardından ayın ortasına doğru Eurovision için Belgrad yolcusu olacak." demek resmi sitede yazan bu açıklama rock ın dark ve yarisfest içinmiş ![]() haftalardır merak ediyordum sonunda öğrendim
|
||
|
||
| tüm öğrenciler için öğrenci bilet fiyatı geçerli... | ||
|
||
aaaa bu haberde süper oldu tam düşündüğüm gibi... ![]() bilgi için sağol burki08. |
||