|
||
'konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu;' arzu kim yaaa ![]() arkadaşlar arzu kim? |
||
|
||
canlı yayın'la konsere başlamak ne ya...sırf onun için bile giderdim ve sırf onu dinlemek bile yeterdi bana of
|
||
|
||
'konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu;' arzu kim yaaa ![]() arzu yurtseven http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,15568.0.html |
||
|
||
kıııııııl
|
||
|
||
'konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu;' arzu kim yaaa ![]() arzu yurtseven http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,15568.0.html teşekkürler TUĞÇE'CİM |
||
|
||
| önemli değil canım (: kıııııııl ![]() öff burak bu da başka bir komediydi nasıl bağırdın öylee
|
||
|
||
Canlı Yayın mııı ? Ya siz ne kadar şanslı insanlarsınız ya ![]() Bananeee ben de istiyorum ![]() Anlatım için çok çok teşekkürler arkadaşlar, yine mükemmel bir gece olmuş anlaşılan (: |
||
|
||
Canlı yayının bas yönünden biraz kötü ama kanımca cok iyi bir video kaydı var elimde
|
||
|
||
Canlı yayının bas yönünden biraz kötü ama kanımca cok iyi bir video kaydı var elimde ![]() Burak niye duruyorsun o zaman
|
||
|
||
| bende de canlı yayın, ne, balıklar, kış geliyor'un videoları var. boyutları çok büyük ama, küçültebilirsem youtube'a koymaya çalışacağım (: | ||
|
||
" canlı yayın" harika oldu cidden
|
||
|
||
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
||
|
||
offf yorumları okudukça keşke ben de gidebilseydim diyorum
|
||
|
||
uuff bende olmalıydım orda yaa uff çok üzgünüm yaa
|
||
|
||
ya bende ordaydım sizi çok aradım ama bulamadım bide üstüne duman fanları arasına düşmüşüz kuzenimle tam bir kabusdu off kulisede girmişsiniz bendekide şans allahım kara bahtım kör talihim nese acımı içime gömüyorum mor ve ötesini anlatmışsınız dumanı soranlar olmuş bende yarısına kadar izledim ama çaldıkları şarkıları söyliyim hatun,sayın bayan,belki alışmam lazım,istanbul,seni kendime sakladım,yürekten,özgürlüğün ülkesi hatırladıklarım bunlar kaan kafayı bulmuştu bide sanırım onlar çıkınca konser alanının biraz boşalmasına bozulmuş neyse ya sinirlerim bozuldu sizi bulamadığım için artık başka konsere kaldı...
|
||