|
||
harun abinin sadece gövdesini çıplak gördük aradan merdivenden eğilmişti göbeğini gördüm... gömleğini giymeye gitti sonrada yanımıza geldi zaten...adam üstünü başını değiştimiştir de size rast gelmesi ilginç ![]() aradan sürekli içeri baktığımız için bizde tesadüf gördük ![]() tesadüfün böyle süperi yani, şanlıyız yaa ![]() çok kıskandım.....
|
||
|
||
harun abinin sadece gövdesini çıplak gördük aradan gövdesini görcen zaten merdivenden eğilmişti göbeğini gördüm... gömleğini giymeye gitti sonrada yanımıza geldi zaten...
|
||
|
||
harun abinin sadece gövdesini çıplak gördük aradan gövdesini görcen zaten merdivenden eğilmişti göbeğini gördüm... gömleğini giymeye gitti sonrada yanımıza geldi zaten...![]()
|
||
|
||
harun abinin sadece gövdesini çıplak gördük aradan merdivenden eğilmişti göbeğini gördüm... gömleğini giymeye gitti sonrada yanımıza geldi zaten...acayip kıskandım.... |
||
|
||
harika anlatmışsınız,çok sağ olun. fotoğraflar da çok hoş.
|
||
|
||
Konser de konser sonrası da mükemmeldi Harun biraz alkollü olsa da çok sempatik ve tatlıydı Keröz tam önümüzdeydi ve her zamanki sempatikliği üzerindeydi Burak ve Kerem K.'yı hiç göremedim ama konser bitiminde sahneden inerlerken "Buraaak" diye bağırdım duydu ama bakmadı maalesef Ardından kulise koştuk tabii güvenlik bize çok iyi davrandı sağolsun Arada bir içeri baktık ve ben Harun'u gömleksiz gördüm Sonra üstünü değiştirip aşağı indi.Geldi hepimize selam verdi.Ben Harun'a nasıl sarıldığımı hatırlamıyorum bile O kadar içten sarıldım ki o da aynı şekilde karşılık verdi.Albümü imzalatırken Harun'a :" Çok mutlu oldum sizinle aynı havayı solumak bile çok güzel " dedim o da "Aman efendim estağfurullah" gibisinden bir şey dedi Sonrasında keröz geldi ona da sarılıp fotoğraf çektirdim onla pek konuşamasam da yine de çok sempatikti..Kısaca mükemmel bir konserdi.Özellikle Harun Bey'e o lafı dedim içim de kalmadı ya ölsem de gam yemem artık
|
||
|
||
fotoğraflar süper çok sağolun. anlaşılan çok eğlenmişsiniz keşke orda olsaydım
|
||
|
||
Harun biraz alkollü olsa da çok sempatik ve tatlıydı birazcık mı ![]() havalimanın da keröz'ün kulağına fısıldadığım bir şeyi dün çaktırmadan üstü kapalı biraz benzeri gibi olanı tekrar söyledim merak edenlere duyurulur=))) ayrıca keröz'ün sahne de gözlük takması "serseri"ye özgü bir şeydi galiba o şarkıdan sonra çıkardı çünkü.. |
||
|
||
çok güzel bir gündü gerçekten harun abiyi merdiven de görmemizde komediydi merdivene oturmuş etrafa bakınıyodu .................
|
||
|
||
kanal-d habere çıktık starada çıkıcaz sanırım ............
|
||
|
||
haha.demin kendimi gördüm
|
||
|
||
şimdi gösterdi konseri haberlerde Kerem Abi (Özyeğen) coşmuştu. Fancıları çekmişler hep
|
||
|
||
haha.demin kendimi gördüm yoksa o yüzünü kapatan senmiydin?
|
||
|
||
haha.demin kendimi gördüm yoksa o yüzünü kapatan senmiydin? ![]()
|
||
|
||
ahahah öldüm gülmekten hep bizi çekmişler yahu, baya göründük elimizde pankartla
|
||