|
||
izmirden gitmeyi düşünüyorum saçma mı sizce
|
||
|
||
| arkadaslar dream tv davetiye veriyormu bilen varmı? | ||
|
||
| bu ne fiyat yaaa çüş diyorummmmm iyice sapıttı millettttt bu fiyatlarla kim konsere gidicekkk bu fiyatlandırmayı kim yapıyorsa öpücüklerimi yolluyorum o vatandaş kendini norveçte sanıyor galiba |
||
|
||
aslında fiyatta bu kadar abartılacak birşey görmüyorum. örneğin tek duman konserinin 35 ytl olduğunu keza mvö'nün de bazı konserlerinin 30ytl'yi bulduğu varsayılırsa üstüne ekstradan baya bir şarkıcının geleceği ve tüm gün eğlenme imkanın olması dolayısıyla öğrenciler için uygun bir fiyattır 45 ytl. zaten adı üstünde ünv. şenliği, büyüklerde gelmesin, geliyorlarsa da kazıklansınlar bize ne ![]() ne yapıp ne edip gideceğim sanırım buna (: |
||
|
||
aslında fiyatta bu kadar abartılacak birşey görmüyorum. örneğin tek duman konserinin 35 ytl olduğunu keza mvö'nün de bazı konserlerinin 30ytl'yi bulduğu varsayılırsa üstüne ekstradan baya bir şarkıcının geleceği ve tüm gün eğlenme imkanın olması dolayısıyla öğrenciler için uygun bir fiyattır 45 ytl. zaten adı üstünde ünv. şenliği, büyüklerde gelmesin, geliyorlarsa da kazıklansınlar bize ne ![]() ne yapıp ne edip gideceğim sanırım buna (: Evet çok çok normal bence bu fiyat.. İstanbul'a kaçasım var sırf bu konser yüzünden
|
||
|
||
| nasıl normal oluyoo anlamıyorummmmmmm koskoca judas priest geliyo biletler 70-80 civarı siz fazla vermeye alışmışsınız hiç bi yerli gruba o kadar para vermem iyi ya işte üniversite şenliği ise çok daha uygun bi fiyat olur yada bedava olur rock müziği burjuva müziği değildir club hiç değildir ama kime anlatıyorum |
||
|
||
nasıl normal oluyoo anlamıyorummmmmmm koskoca judas priest geliyo biletler 70-80 civarı siz fazla vermeye alışmışsınız hiç bi yerli gruba o kadar para vermem iyi ya işte üniversite şenliği ise çok daha uygun bi fiyat olur yada bedava olur rock müziği burjuva müziği değildir club hiç değildir ama kime anlatıyorum Kimse kimseyi kolundan tutup zorla götürmeyecektir konsere. Fiyatı uygun değilse gitmezsin olur biter. Fiyat açıklanmıştır, isteğe göre de değişmeyecektir doğal olarak. konumuza dönelim
|
||
|
||
istabula gitmek istiyorummmm evet Melis haklı kimse kimseyi zorla konsere götürmüyor.pahalı geliyorsa gitmezsin.. |
||
|
||
nasıl normal oluyoo anlamıyorummmmmmm koskoca judas priest geliyo biletler 70-80 civarı siz fazla vermeye alışmışsınız hiç bi yerli gruba o kadar para vermem iyi ya işte üniversite şenliği ise çok daha uygun bi fiyat olur yada bedava olur rock müziği burjuva müziği değildir club hiç değildir ama kime anlatıyorum söylediklerinde çok haklısın. Bu fiyat bence de pahalı. Ama bu mor ve ötesi ya da duman grubunun elinde olan bişey değil malesef. Sonuçta düzenlenen festivaldeki paraların nereye akacağı belli; bu nedenle hak veriyorum. |
||
|
||
1 mayıs'ta ki konserin biletleri bitince hemen aldım .............
|
||
|
||
ya içime su serptiniz ya kesin gideceğim ![]() yha değil ya..! türkçemizi düzgün kullanalım lütfen.. |
||
|
||
bu ne fiyat yaaa çüş diyorummmmm KESİNLİKLE KATILIYORUM. Bu ne abi yaa sonuçta konser çok gerekli olan bişey değil bi eğlence içinde o kadar parayı veremez kimse. Sağolsunlar öğrencilere indirim mi yapmışlar 45 ytl iyice sapıttı millettttt bu fiyatlarla kim konsere gidicekkk bu fiyatlandırmayı kim yapıyorsa öpücüklerimi yolluyorum o vatandaş kendini norveçte sanıyor galiba bırakın abi yaa bu devirde hangi öğrenci 45 ytl verip bikaç saatlik bi eğlenceye katılır komikkkk
|
||
|
||
biliyorum burak bedava gitiğimizi eğlence olduğunu kendiniz demişsiniz, zorunlu değil. isteyen verir isteyen vermez zorlama yok. ister izle ister izleme.. adam zorla gel de o kadar parayı ver gir konserime demiyor ki.. hem amatörler var hem tanınan isimler, parayı albümden değilde konserden kazandıklarını da biliyoruz..ayrıca merak etmeyin o konser dolup taşmazsa bende tuğçe değilim, parayı kimse takmaz sonuçta duman ile mvö isim olarak bile yeter ![]() bu para mevzusu çok mu uzadı ne, herkesi düşüncesi kendisine kalsın (: buyrunuz devam ediniz festivaldeki isimlerden vb. konuşmaya.. |
||
|
||
ben sadece mor ve ötesi konserine gidip kaçıcam diğerleri beni ilgilendirmiyor
|
||
|
||
Arkadaşlar ilgilenenler beni eklesin 31 Mayıs 2008 İstanbul-Park orman'da konserleri var.Ben gidiyorum.Eğer aranızda gelecek olanlar varsa tanışalım.
|
||