|
||
Öğrenci olduğunuzu belirten bir belge olmadığı taktirde tam bilet ücreti alınacakmış arkadaşlar.Ona göre kapıda sorun yaşamak istemiyorsanız şimdiden hazırlayın. Bileti nasıl aldığınız önemli değil; öğrenci belgesi etkinlik günü kapıda sorulacak. bilgi için teşekkürler ................
|
||
|
||
buluşma olucak mı ............
|
||
|
||
neden olmasın gelecek olanlar msn alsınlar.konusuruz topludan.ayrıca pankart hazırlamayı düşünüyorum. fikir alış verişi yapmak isterim.
|
||
|
||
buluşma olucak mı ............buluşma çok büyük bir ihtimalle olacak arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz büyük mvö konseri bu gelenler çok fazla olacaktır eminim..buluşmayı da son hafta ayarlanır genelde merak etmeyin tanışıp kaynaşırız =)) |
||
|
||
ben diyorumki 1 haziranda da hayko ve şebo var parkormanda, orda yatalım sabah zaten konser var bedavaya
|
||
|
||
| gelmeyi çook istiyorum ama yollamazlar ayrıca sınavım var malesef gelemeyeceğim ama ankaraya gidince tüm konserlerine gideceğim kaçırmam asla istanbul tehlikeli yer... ben gelemiyorum ama arkadaşlarımı yolluyorum onlar grupça gidecekler onların msn sini veririm isterlerse onlarda öyle birşey olursa sizle gelirler pankart hazırlar yollarım biraz katkım olsun diye ayrıca lütfen ama lütfen fotoğraf koyarsanız çook sevinirim... |
||
|
||
| Arkadaşlar öğrenci biletleri nerden alınıyor??? | ||
|
||
| biletix'ten. | ||
|
||
biletix'ten. tuğçe'cim harika fotoğraflar bekliyorum...(benimkiler kadar harika olsun)
|
||
|
||
ben daha öğrenci belgesi almadım nasıl giricem bilmiyorum ...................
|
||
|
||
biletix'ten. tuğçe'cim harika fotoğraflar bekliyorum...(benimkiler kadar harika olsun) ![]() çekerim(z) elbette (: bu arada: http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,23724.0.html |
||
|
||
| eurovisiondan sonra mor ve ötesinin cıktıgı ilk organizasyon bu kaçmaz! | ||
|
||
| arkadaşlar gnctrkcll'liler için bir bilet alana bir bilet bedava uygulaması başlamış.. biletix'te şu yazıyor.. gnçtrkcll’li arkadaşının seninle birlikte girebilmesi için konser günü Parkorman’daki gnçtrkcll standına uğraman ve gnçtrkcll’li telefon numaranı vererek sana verilecek giriş kuponunu alman yeterli. |
||
|
||
arkadaşlar gnctrkcll'liler için bir bilet alana bir bilet bedava uygulaması başlamış.. Konsere 4 gün kala mı yapılıyor bu?
biletix'te şu yazıyor.. gnçtrkcll’li arkadaşının seninle birlikte girebilmesi için konser günü Parkorman’daki gnçtrkcll standına uğraman ve gnçtrkcll’li telefon numaranı vererek sana verilecek giriş kuponunu alman yeterli. |
||
|
||
bu yolla fazla insan gelmesin diye düşündüler herhalde
|
||