|
||
| yorumları,fotoğrafları ve videoları bekliyorum arkadaşlar nasıldı morlar.. | ||
|
||
süperdi ![]() gerçekten bizi kendimizden geçirdiler... onların kafaları iyiydi zaten yine gitaristlerimiiz yerlerinde duramayarak zıp zıp zıpladılar Canlı yayın, Ne, Darbe, Parti, Son deneme, Serseri, Deli, Bir derdim var, Cambaz, Aşk içinde, Az çok, Ayıp olmaz mı, Sevda çiçeği, Kış geliyor, Kördüğüm, Küçük sevgilim ve Burak abimizden Balıkları dinledik... çok güzeldi tabi bizde yerimizde dururmuyuz zıplayabildiğim kadar zıpladım gerçi daha önce o kadar zıpladığımı hatırlamıyorum ;Darkamızdkilerde zıplamayın falan dediler deliyiz biz dedik, zıplarız zaten bi arada arkamdaki kızlar yüzünden kolum yanıyodu neyse bişi olmadı çok uzattım ama işte sonrada kulise gittik tabi öncesinde kulisin yerini öğrendik mor ve ötesi bitirir bitirmez koştuk hemen bekledik bi 10 dk falan sonra harun abi çıktı tokalaştı ,nasılsınız falan resim çekildik işte imzalar falan..sonra keröz çıktı oda aynı şekilde resim ,imza onla sohbette ettik yeni çıkacak albümü sorduk o da işte 2 hafta diyorsam,2 aydır dedi falan eğlenceliydi he bide keröz içeri gitmeden yanaklarımı sıktı,pek mutlu oldum anlatamam aa bide bizim pankart vardı ya onu star haber falan ,dha çekti işte... ya ama cidden nasıl bağırdığımı ve zıpladığımı hatırlamıyorum sesim kısıldı ,eve gittiğim gibi küt diye yattım valla çok uzadı kızacaksınız neyse bitirim artık sonra aklıma bişey gelirse yazarım...
|
||
|
||
burak ile zeynep çok güzel açıklamış ama bende birşeyler söyleyeyim ![]() saat 17.00 gibi konser alanına geldim hazal ile beraber, orda zeynep, yazgülü ve burak ile buluştuk. ilk başta yüksek sadakat çıktı, şarkılarını pek bilmediğimden sıkıldım biraz, genede gayet güzeldi. ikinci sıradaydık, sonra bir baktık en öne geçmişiz arada kocaman topların üstüne oturup dinlenmemiz, "çakma keröz" diye adlandırdığımız güenlikçiye bakmamız da bu konserin ayrıntılarında yerini alabilir sanırım. iz adlı grup çıktı sahneye bir süre sonra, ayrıca 10.noter başkatibi nihat beyan'ı da canlı canlı gördük pek mutluyuz arabayı kazanan kişiyi milli piyangodaki sistemin aynısı şeklinde iz'in elemanlarına topları çektirterek belirlediler. sunucunun ikidebir ankara'dan birinin adının çıkmasına rağmen burda mı o kişi diye sorması komediydi. neyse, yaklaşık yarım saat kadar bekledikten sonra nil sahneye çıktı. kıyafeti, dansı vb. çok eğlenceliydi açıkçası o sırada kulisin balkonunda harun t. i gördük hep beraber bir bağırış falan, bir arada kerem k. çıktıydı balkona biz nil'i bırakıp balkona bakıyoruz vee nil'de indikten sonra sıra mor ve ötesi'ndeydi..canlı yayın ile giriş yapınca morlar hepimiz kısa süreli bir şok geçirdik. açıkçası hiç beklemiyordum eski şarkılarını söyleceklerini hele ki birde giriş parçası olarak seçeceklerini.. ayrıca eskilerden ne ile balıklar'ıda söylediler ve pek mutlu olduk. kerem ö.'in bir ara gitarının teli koptu ve gitar değişimi yaşandı sahnede, ayrıca gözlük takıp bir kaç parçayı öyle çalmasıda çok hoşumuza gitti her biri pek bir neşeliydi, eurovision ile ilgili gittikleri turnede hiç bir düşmanlığın olmadığını üstüne üstlük baya bir sevgi dilekleri getirdiklerini söylediler. deli'yi de dinlemiş olduk canlı canlı bir kez daha.. siz biz yokkende çokca dinlemişsinizdir ama birde canlı canlı bizden dinleyin dedi harun.. cambaz çalınmadan öncede en son eurovision turnesi sırasında akustik olarak çaldıklarını o yüzden şimdi bu şekilde çalacaklarından dolayı pek bir rahat ve mutlu olduklarını söylediler. kördüğüm'den öncede birşeyler söylediler ama hatırlamıyorum şu anda.. mor ve ötesi fan pankartımızıda kaldırdık konser sırasında bize bakıp göz kırptılar.. ayrıca bir sürü kamera vardı kanallardan, topu topuna bir festival için fazla bileydi bence.. durmadan bizi çektiler sinir olduk hele bir iki şarkıda önümüze gelip durmalarına da kızdık. neyse uzun lafın kısası mor ve ötesi her zamanki gibi muhteşemdi, çok çabuk bitti gibi geldi hatta.. çok eğlendik (: ayrıca konser çıkışı kulise girmek için toplaştık ve harun ile kerem ö. yanımıza geldi konuştuk, fotoğraf çekildik. duman'ı izleyememiş olsak da konser alanından feci eğlenerek çıkmış bulunduk..
|
||
|
||
Valla Mor ve Ötesi'ni cok güzel anlatmissiniz da, Duman'i dinleyen kimse yok muydu.. Hangi sarkilari söylediler merak ettim..
|
||
|
||
duman çok geç çıktı, zaten kulis için beklediğimizden dolayı kimse bir daha geri dönüp duman'ı dinlemedi açıkçası. biz giderken özgürlüğün ülkesi çalıyordu tempo tuttuk yol boyunca bizden kimse tamamını izlemedi sanırım
|
||
|
||
duman çok geç çıktı, zaten kulis için beklediğimizden dolayı kimse bir daha geri dönüp duman'ı dinlemedi açıkçası. biz giderken özgürlüğün ülkesi çalıyordu tempo tuttuk yol boyunca bizden kimse tamamını izlemedi bizden sanırım ![]() bencede çok iyi yapmışsınız yorumlar için teşekkürler
|
||
|
||
benim anlatabileceğim birşey kalmamış arkadaşlar çok güzel anlatmışlar bende fikrimi söyliyim bari konser dehşet derece de süperdi ve gerçekten koptum benimde resimlerim ve videolarım var ben de koyacağım ...........
|
||
|
||
sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| fotoğraflar için buyrun burdan | ||
|
||
| hemen başlıyorum anlatmaya... tuğçe ile ben beş buçuk gibi oradaydık fazla beklemeden yüksek sadakat çıktı=) burak ve tuğçe'nin yüksek sadakat dinlememesi ve sevmemeleri beni hem şok etti hem de garipsedim yani dinleyin bundan sonra o adamları bilmediğim şarkıları yok gibiydi zaten, voklistinin değimesi beni üzmüştü ama şimdi sevdim gibi grubu tekrardan.. "haydi gel içelim"i çalmalarını sabırsızlıkla bekliyordum sonunda o an geldiğinde delirdim=)) bu adamlarla oturup içmek istiyorum belki uğrayıp okurlarsa teklifim var yüksek sadakat grubuna "haydi gelin içelim " sahnede harikalardı en yakın zaman da tekrardan görüşmek üzere deyip nil'e geçiyorum şimdi..hee nil'i anlatmaya başlamadan şunları eklemem lazım ki nil'in sahneye çıkması çoook zor oldu ne sahne kurmasıymış o öyle ömrümüz geçti ama deydi mi o kadar beklemek bence deydi nil de bu kadar eğlenebileceğimi sanmazdım ama harikydı kendileri=)) nil çıkmadan harun'u gören kızların çığlılı beni çok korkuttu birileri öldü sandım ama harunmuş birazcık paparazilik sokayım ortama harun, nil'i kulisin balkonundan seyretti nöbetleşe kerem kabadayı ve keröz de çıktı harun'u çektim elinde birası nil'İ izlerken ama uzak fazla belli olmuyordu... nil'in sahnesi de harikaymış ölmeden yapılması gereken işlerinin arasına nil karaibrahimgil konserine gitmeyi de eklemelisiniz ![]() sıraa mor ve ötesindee....=))) sahneye harun siyah kabansı şeyle burak ceketimsi şeyle çıkarken keröz incecik bi tşörtle çıktı. keröz'ün bütün konser boyunca gitarı ile derdi bitmedi ne gitarmış her şarkı bitiminde uğraşmak zorun da kaldı konser sonrasaı keröz'ün yanına gittiğimiz de "gitarla ne uğraştın öyle" dediğim de "öyle sinir etti ki beni en sonunda şimdi burada söyleyemeyeceğim bir şey söyleyip bıraktım uğraşmayı " dedi. "serseri" şarkısında gitarını değiştirmek zorunda kaldı ve sahne de güzel küçük bir kıpraşma dansımsı şeyler yaptı çok tatlıydı=))) sırasıyla şarkılar; canlı yayın, ayıp olmaz mı?, küçük sevgilim, sevda çiceği, aşk içinde, ne, parti, kördüğüm, son deneme, cambaz, darbe,kış geliyor, serseri, az çok, deli ve bir derdim var. parti ve kördüğümü arka arkaya söylemeleri bence harikadan da öte bir şeydi.. harun'un kafası gayet iyiydi hatta yanımdaki çocuk "haruunn kafan iyi mi" diye bağırıp durdu ki artık harun'un onu duymama gibi bi ihtimali yoktu bence.. kafasının iyi olmasına bir örnek ilk defa cambaz'ı söylerken o meşhur konuşmasını yapmadı "bu şarkıyı sizler büyüttünüz..." olanını. kerem kabadayı yine yine yine yine harikaydı! arada ona kitleniyorum da sanki müzisyenliği ek iş yapıyormuş gibi geliyor daha doğrusu o kadar uğraştığı iş var ve gelip konserini veriyor eğleniyor sonra tekrardan o önemli işlerine geri dönüyor bu adam başka bir şey önünde saygı ile eğiliyorum her zaman onunla konuşabilmek çok farklı daha doğrusu konuşamamak kalbinizin ritmi başka oluyor...konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu kulisin önğn de burak'ın iki çocukla konuşup tuğçe ile beni göstererek "bunlar mod iyi davranmayın onlara" demesinin nedenin hala anlamadım kuliste neyi kutladılar çok fazla merak ediyorum açıkcası içeriden çoook büyük kahkalarda geliyordu zaten kulisten ilk harun çıktı hemen çektirdim ben fotoğrafımı ve arzu'nun yanına gidip "keröz gelecek değil mi" dedim "evet evet gelecek" dedi. beş dakika sonra kerem geldi ve sarıldık konuştuk fotoğraf çektirdik ve ben yine rahat bırakmadım onu penasını da aldım çook mutluyum "sokak röportajlarımı unuttun yine " dediğimde "öyle bir söyledin ki "sende değiştin sende" dermiş gibib oldu" dedi parfümü güzeldi keröz'ün keröz geldiğinden beri hiç yanından ayrılmayan ben harun'un kapı arkasından "abi bi saniye gelse" deyip mızıkçılık yapan küçük çocuklar gibi bakışıyla son buldu o keröz kulise biz araba yoluna ilerlerdik ![]() son bir not o keröz'e benzeyen güvenlikçi neydi öyle hatta tuğçe'Nin o adamı keröz zannedip "kerözz geliyorrr" diye bağırması harikaydı ![]() neredeyse sadece keröz fotoğrafı var bende telefonumdan çektiğim için eklenebilir olanları en yakın zamanda fotoğraflar bölümüne ekleyeceğim.. |
||
|
||
konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu kulisin önğn de burak'ın iki çocukla konuşup tuğçe ile beni göstererek "bunlar mod iyi davranmayın onlara" demesinin nedenin hala anlamadım hazal o çocuklardan biri pul'un solistiymiş, gerçi bende anlamadım burak'ın öyle demesini ama neyse
|
||
|
||
ben videoları koyamayacağım çünkü şarkı söylemekten çekememişim yerleri falan çekmişim ayrıca kendi sesim harun abinin sesini bastırmış şarkıyı ben söylüyomuşum gibi o yüzden sadece fotoğrafları koyacağım özür diliyorum ...............
|
||
|
||
| 'konser bitip kulisin önünde beklemeye başladığımız da sonunda "arzu"yu da gördük çok fazla gıcık birisine benzemiyordu;' arzu kim yaaa
|
||
|
||
evet keröz baya bi uğraştı gitarıyla ama sonradan gelende çok güzeldi üstü sticker doluydu ,çok seviyorum onu..
|
||
|
||
evet keröz baya bi uğraştı gitarıyla ama sonradan gelende çok güzeldi üstü sticker doluydu ,çok seviyorum onu..evet sonradan gelen gitarı çok güzeldi .........
|
||