|
||
| 1996 yılında çıkan Şehir adlı albümden 3. şarkı olan Uyku,pek çok mor ve ötesi seven kişilerin gözden kaçırdığı,topluluğun yaptığı en alternatif yönü olan çalışmalarındandır.. İzmir'de 2000 yılında ilk kez geldiklerinde,Karşıkaya Açık Hava Tiyatrosu'nda çalmışlardı bu şarkıyı,bir daha çalmadılar hiç İzmir'de.. sözlerinden öte,Müziğini sevdiğim bir mor ve ötesi çalışmasıdır Uyku.. uyku saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında kesici aletler dolaplarda tehlike çok uzakta saat iki uykum yok ya biz biraz çalışsak bulantı yazıyla silinse gitse uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin saat üç, uyumak istiyorum bir tuvalette çiçekleri sulamak uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin
|
||
|
||
| çok sevdiğim bir şarkı yine | ||
|
||
yorumlar hakkında biraz daha itina gösterse herkes,forumun kalitesi yükselir diye düşlüyorum. bence de... ama özellikle şarkılar konusunda insan her zaman farklı yorumlar yapamıyor. belki de sevgiden dolayı. yani eğer gerçekten çok seviyorsan o şarkıyı, söyleyecek söz bulamıyorsun pek fazla. mesela bana öyle olur.örneğin bu şarkı da öyle, çok seviyorum ama başka ne diyebilirim ki
|
||
|
||
| Şehrin güzelliklerindendir.. Melodisiyle bambaşka bir heyecan verir insana ,dinleyince yenilenmiş ve daha güzel hisseder kendini insan, hala heycanlandırır bu şarkı , ölümsüz bir amatörlük var içinde .. tedirgin ve temiz gençliğim gelir aklıma...Bulanıklık suyla aksın gitsin.. | ||
|
||
Bu şarkıyı çok sevdiğim söylenemez. Ama hoş bir duygu yaratıyor insanda.
|
||
|
||
bana bir kutu sevgi al bir kutu umut ve neşe al alabilir misin ne duruyorsun?? o sözler 'sessizlik' şarkısına aittir.
güzel... yatakta uzanmış gitgide azalan "sakinleşin çocuklar" sesini duymak.. güzel.. |
||
|
||
pardon arkadaşlar...affola..
|
||
|
||
| uyku saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında kesici aletler dolaplarda tehlike çok uzakta saat iki uykum yok ya biz biraz çalışsak bulantı yazıyla silinse gitse uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin saat üç, uyumak istiyorum bir tuvalette çiçekleri sulamak uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin Çok güzel bir şarkı... |
||
|
||
Bu şarkıyı uyumaya çalışırken dinlememek lazım. Gece boyu koyun saymak zorun kalırsınız sonra.
|
||
|
||
| uyuyamadığım zamanlar yatakta dönüp dururken aklıma hep bu şarkı geliyor.. | ||
|
||
| bu şarkıda ne anlatıldığını ben şahsen anlamadım.... uykusun gelen adamın uyuyamadığı mı??? komik geliyor biliyorum bu yazdığım ama gerçekten anlayamadım..birde bu şarkıyı kerem k. yazdı dediler böyle olunca benim için ne anlattığı daha bir merak konusu olmakla beraber dahada önemli kılıyor... beni aydınlatır mısınız?
|
||
|
||
şarkının güzelliğine diyecek bir şey yok ![]() herşey süper...uyku tutmadığı zaman içimden hep bu şarkıyı söylerim ama uykum iyicene kaçıyor o zaman
|
||
|
||
| ben yeni dinledim.çok güzel bir şarkı.ben severek dinliyorum ve severek söylüyorum. | ||
|
||
bu şarkıda ne anlatıldığını ben şahsen anlamadım.... soruma cevap verecek bir aydın yok mu???
uykusun gelen adamın uyuyamadığı mı??? komik geliyor biliyorum bu yazdığım ama gerçekten anlayamadım..birde bu şarkıyı kerem k. yazdı dediler böyle olunca benim için ne anlattığı daha bir merak konusu olmakla beraber dahada önemli kılıyor... beni aydınlatır mısınız? ![]() |
||
|
||
| youtube a görüntüsüz sadece mp3 gibi şarkı konulmuş bir an gördüğümde eski bir konser falan sandım sevindim ama değilmiş çok severim geceleri hep aklıma gelir .... | ||