|
||
| » mor ve ötesi KRAL TV 2007 Video Müzik Ödülleri'nde 'EN İYİ GRUP' adayı! Ödül töreni, mor ve ötesi Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi Yeşilköy'deki İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek ve Kral TV'den naklen yayınlanacak. Internet ve SMS oylarınızla mor ve ötesi'ne bu ödülü kazandırabilir ve Eurovision öncesi gruba moral verebilirsiniz. Oy vermek için tüm GSM operatörlerinden 163 yazarak 5725'e SMS gönderebilir veya internet üzerinden oy kullanabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için www.kraltv.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. oy vermek için www.kralmobil.com |
||
|
||
ne demek..hadin oylara ordada birinci olalim bu sene ![]() En Iyi Grup katagorisindeler arkadaslar resimlerinin üstüne tiklayinca numaranizi yazip göndermeniz gerekiyor sifre gelince ekleyip göndermeniz gerekiyor yurt disindan oy atilamadigi icin ben atamayacagim malesef ama kuzenlere attiririm
|
||
|
||
hadi arkadaşlar verebileceğimiz herkesten oy verelim ve birinci yapalım
|
||
|
||
Her zaman ki gibi gelenek bozulmasın.
|
||
|
||
verdim oyumu hemen morlarıma inşallah alırlar bu ödülü
|
||
|
||
ben de attım şimdi inşallah birinci olurlar
|
||
|
||
geçen seneki saçmalığı yaşamayalım da tekrardan.
|
||
|
||
Aman aman
|
||
|
||
bende attım...evde ne kadar telefon varsa topladım hepsini hepsinden teker teker yolladım
|
||
|
||
gene kral tv ödülleri he çok sevdi kral morları her sene her sene aday hayırdır neyse bakalım attım bende oyumu..dipnot: yılın şarkısında fatih ürek'ten hadi hadi var, onada mı oy atsam ne
|
||
|
||
İlk 8'de bile yokuz arkadaşlar
|
||
|
||
İlk 8'de bile yokuz arkadaşlar nasıl ilk 8 de bile yokuz dün en iyi grup dalında 4. sıradaydı şimdi 2 ?
![]() |
||
|
||
İlk 8'de bile yokuz arkadaşlar nasıl ilk 8 de bile yokuz dün en iyi grup dalında 4. sıradaydı şimdi 2 ?![]() puff yanlış yere bakmışım Çok pardon
|
||
|
||
1.sırada hepsi var yaa! arkadaşlar biraz daha yoğunlaşsak bu sayfaya olmaz mı? 2.yiz
|
||
|
||
| ya birşey sormak istiyorum. sonuçta kontör gidiyor ya bir numaradan belki birden fazla oy kullanabiliriz ? birden fazla oy kullanabiliyormuyuz ?? | ||