|
||
bilgisayarım bozulduğu için günlerce kral tvyi izledim hangi numaraya oy atıcağımı öğrenmek amacıyla ve en sonunda buldum oyumu attım
|
||
|
||
bir sürü gönderdim .....................
|
||
|
||
| o gece mor ve ötesi orda olmayacak sanırsam çünkü resmi sitede ''Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi'' diyor yani ayın 12 sinde gidiyorlar ve o gece orda değiller .......................... | ||
|
||
yakaladığım her kişinin telefonunu kullanıyorum inşallah biz alacağız
|
||
|
||
o gece mor ve ötesi orda olmayacak sanırsam çünkü resmi sitede ''Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi'' diyor yani ayın 12 sinde gidiyorlar ve o gece orda değiller .......................... Eee nasıl olcak o iş peki.Göremicez mi kralda onları. tüh ya, o kadar da sevinmiştim
|
||
|
||
| Oy attım ve daha bir cok arkadaşıma attırdım.Ama goremicekmiyiz..?cok üzüldüm yaa | ||
|
||
o gece mor ve ötesi orda olmayacak sanırsam çünkü resmi sitede ''Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi'' diyor yani ayın 12 sinde gidiyorlar ve o gece orda değiller .......................... hadi ya üzüldüm. onları görmeyi,yine muhteşem sözlerini duymayı bekliyordum.
|
||
|
||
o gece mor ve ötesi orda olmayacak sanırsam çünkü resmi sitede ''Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi'' diyor yani ayın 12 sinde gidiyorlar ve o gece orda değiller ..........................
[/quoo zaman hiç tenezzül edip de izlemeyi düşünmüyorum. |
||
|
||
| o ödülü almasın oraya da gitmesinler zaten..ben oy vermiycem..daha kaliteli işlerle bir olalım..kralmış..puffff | ||
|
||
| ya arkadaşlar bu müzik ödülü reklamında bilet falan birşeyler duydum gidebilme imkanımız var mı?bildirirseniz sevinirim .. =) | ||
|
||
o gece mor ve ötesi orda olmayacak sanırsam çünkü resmi sitede ''Eurovision için Belgrad'a gittikten bir gün sonra 13 Mayıs 2008 gecesi'' diyor yani ayın 12 sinde gidiyorlar ve o gece orda değiller .......................... belli olmaz arkadasim
|
||
|
||
| En İyi Grup Dalında Aday Mor ve Ötesi zaten bizim için en iyiler onlar. bu ödülü aldırmak da bizlere düşüyor.. |
||
|
||
| Ya en bu ödülü önemsemiyorum daha önemli işlerimiz var bizim eurovision gibi mesela ama yine de oyumu attım. | ||
|
||
| bende attım oyumu durmak yok | ||
|
||
| kesinlikle grubumuz kazanmalı eğer ki yanlışlıkla veya sahtekarlıkla birileri bir yerlere gelirse çok sinirlenicem. ama bende birinci hep mor ve ötesi | ||