|
||
| mordaşlar aynı numara ile birden fazla mesaj göndermiş olsanız bile tek bir mesaj olarak sayılıyor... bilginize...
|
||
|
||
| birinciyiz:) |
||
|
||
son bir gün .................
|
||
|
||
| eğer mor ve ötesi ödülü kazanırsa o gece orada olamadığı için ödülü alamayacak, acaba onlar yerine ödülü kim alacak çook heycanlı=) | ||
|
||
konuyu biraz dağıtmış gibi olcak ama bilirsiniz bi grup var 0-6 yaş grubuna hitap eden hepsi diye.onların bir yerde kral tv için yazdıklarını okuma fırsatım oldu.aynen söle yazıyordu mor ve ötesine moral olsun diye ödülü verirler.hepsi geldiğinden beri neymiş morlar ödül alamıyomus.onların aday olması adil değilmiş falan.çok sinirlendim okurken.inş bu ödülü hakedenler yani morlar alırda ben o hepsi fanlarını görürüm.bu yüzden hep destek tam destek
|
||
|
||
ödül tören'i yarin saat 19:30'da kral tv'de ama o zamana kadar oylarimizi morlarimizdan eksik tutmayalim en iyi grup dalinda
|
||
|
||
eğer mor ve ötesi ödülü kazanırsa o gece orada olamadığı için ödülü alamayacak, acaba onlar yerine ödülü kim alacak çook heycanlı=) tarkan gözübüyük alır heralde
|
||
|
||
| ödülü kimsenin almaya gideceğini sanmam. Ödülü geçen sene hepsi'ye veren bir kanalın izleyici kitlesi bu sene mor ve ötesi'ni seçerse sevinirim. Mor ve Ötesi'ne Eurovision öncesi moral olacağını düşünüyorum. | ||
|
||
Ne hepsi ne tepsi tek lider mor ve ötesi
|
||
|
||
Ne hepsi ne tepsi tek lider mor ve ötesi ![]() vaaaaaaaaay SÜPERESİN ........
|
||
|
||
| ödülü alsakta olur almasakta ama mor ve ötesi bütün ödülleri hak ediyor zaten | ||
|
||
Ne hepsi ne tepsi tek lider mor ve ötesi bencede süpersin ![]() ;Dtepsiii
|
||
|
||
| tabi ki mor ve ötesi kazanacak | ||
|
||
eğer seçilirlerse ödülü kime vercekler..onlar gelecekmi
|