|
||
| evet ya... | ||
|
||
hadi arkadaşlar!daha çok oy ve daha çok destek....
|
||
|
||
| saat 9 da açıklanıcakmış ............. | ||
|
||
Az bi zaman kaldı.Bi süpriz yapıp gelseler.Çok güzel olurdu.Canlı görmek hepimize iyi gelirdi.
|
||
|
||
| Yoklar dimi gelmiyorlar yani. of off. ee açıklandı mı bari, ben açamıyorum kral falan. |
||
|
||
Yoklar dimi gelmiyorlar yani. of off. evet ya biri bizi aydınlatsa güzel olur ee açıklandı mı bari, ben açamıyorum kral falan. bende açamıyorum kral yok
|
||
|
||
Arkadaşlar şimdi açıklanacakmış sonuçlar işte daha şu an itibariyle sonuçların belli olduğu zarflar kadının eline geçti ama o da ne reklamlar
|
||
|
||
Arkadaşlar şimdi açıklanacakmış sonuçlar işte daha şu an itibariyle sonuçların belli olduğu zarflar kadının eline geçti ama o da ne reklamlar meraklandım şimdi her ne kadar kral tv de olsa ![]()
|
||
|
||
| Üf hala geçemediler ödüllerin sahiplerinin açıklanmasına... Uyuz oldum.11'e doğru tekrar açacağım,dayanamadım izlemeye.
|
||
|
||
Üf hala geçemediler ödüllerin sahiplerinin açıklanmasına... bence mor ve ötesi alacak ödülü eminim Uyuz oldum.11'e doğru tekrar açacağım,dayanamadım izlemeye. ![]()
|
||
|
||
ya hala açıklamadılar ay sinirler 9 da açıklanıcak dediler yaa saat 10.30 .......
|
||
|
||
| bende bekliyorum ama hala en iyi grup ödülü gelmedi.. | ||
|
||
| ya hala almadılar mı ödülü yaaa..daha açıklanmadı mı |
||
|
||
ya ben izlemeyeceğim, kalbim dayanmaz o kadar gereksiz insanı bir arada görmeye sonucu sizlerden öğrenirim artık (:
|
||
|
||
yani ne sıkıcı ya açıklansada kurtulsak yoksa dayanamıyacağım daha fazla
|
||