|
||
| Reziller. resmen reziller. ya hala inanamıyorum. Kesinlikle bu oylara inanmıyorum. ben o kadar oy gönderdim e sizde gönderdiniz. |
||
|
||
Şaşırdım mı?Hayır. ![]() Grubun ve kanalın takipçileri,hitap ettiği kitleler düşünülürse gayet normal bir sonuç ![]() Sadece gülünür.
|
||
|
||
| puha şarkının adına bakın : 4 peynirli pizza. baştan beri almalarını istemiyodum, alsalar bile o kadar mutlu olmazdım.bir kere hepsi nin o grup ta olması bile anlamsız ama neyse. |
||
|
||
yanarım yanarımda 2 saattir bu kanala katlandığıma yanarım.
|
||
|
||
Bu Kral'dan yi bir sonuç bekleyen de kabahat. Hiç olmazsa Manga olabilirdi. Neymiş Hepsi. Yapmayın ya..
|
||
|
||
| bence de o ne biçim isim öyle......... neyse ki kral tv bizi fazla dertlendirmeyen bi kanal verse de olur vermese de..... önemli olan mor ve ötesi için düzgün işler yapmak..... ne demiş harun abi: bizi herkes sevsin gibi bi derdimiz yok kısa ve öz. |
||
|
||
| ıyy hepsi aldı yuh diyorum başka bişey demiyorum | ||
|
||
| güldüm güldüm boşuna o kadar kral çektim :S nolcak ya atar oy tabi ilk okul talebeleri:D:D | ||
|
||
| Ama doğrudur arkadaşlar ben zaten bu ödülü pek fazla önemsemiyorum ama şu hepsi denen ilfat garibeleri aldı ya ona yanarım. | ||
|
||
Kral tv Pop kanalı değil mi
|
||
|
||
yanarım yanarımda 2 saattir bu kanala katlandığıma yanarım. ![]() ben akıllılık ettim o zaman adaşım ![]() kısacası hepsi fanları iyi çalışıyor arkadaşlar boşverin gerisini ![]() |
||
|
||
şike olduğu çok çok ortada hepsiye kim oy verir ya iğrençler 3 yaşındaki çocuların taptığı tiplere kim en iyi grup ödülünü verir anlamıyorum ............
|
||
|
||
| Doğru söylüyorsunuz önemsemeye fazla gerek de yok. Kral zaten hiç bir zaman adam gibi yapmadı bu olayı. Neyse önümüze bakalım. Eurovision daha önemli. İki üç çocuk grubunun aldığı ödüllere sinirlenmeye gerek yok. | ||
|
||
| Bu arada biz hepsi ye nefret kusarken en iyi rock kategorisinde ödülü Emre Aydın almıştır arkadaşlar, Emre Aydın fanlarına tebrikler ama hepsi grubuna tebrikler değil. | ||
|
||
| hepsi mi??.. kral tv gibi bir kanalın etiğinden başka bir şey beklenmez zaten... arkadaşlar hepsi almış olabilir fazla büyütmeyelim.. dediğim gibi her kanalın etiği farklı her ne kadar saçma bir düzeni olsa bile... |
||