|
||
| Hem bi Powerturk müzik ödillerini düşünün,bide bunu.Aralarında dağlar kadar fark var dimi??Boşverelim onları... | ||
|
||
uff ya..olmaz böyle birsey..sinirden aglayacagim.. ... Nasil hepsi alir ya neyse artik yapacak birsey yok önümüze bakalim.. EUROVISION'da alir Mor Ve Ötesi hak ettigi dereceyi, yani 1.ligi insallah ![]() zaten (neredeyse) hic bir dalda hak eden almadi ödülü
|
||
|
||
| Harbi şaka. İzleyici kitlesinden kaynaklanan bi' sonuç, doğal yani
|
||
|
||
izleme zahmeti bile göstermedim...
|
||
|
||
şaşırmadım morlarımız alamazsa gripin yada manga alsın isterdim ama kral tv nin kalitesi hitap ettiği dinleyici kitlesi belli zaten o yüzden takmamak lazım pek hepsinin yeni albümü çıkcakmış klip çekiminde oldukları için gelememişler ödül törenine ne mutlu bizeee yeni klipde geliyo bütün yaz dinleriz gari
|
||
|
||
Sinirlendim diyen arkadaslar, Allah askina Kral Tv müzik ödüllerinden bahsediyoruz ya.. Hani oscar falan olsa tamam da , Kral Tv olunca izlemedim bile ben programi..Mor ve Ötesi kim, Hepsi kim.. Kiyaslama yapmamiz bile Mor ve Ötesi icin büyük ayip.. Birakin alsinlar gariplerim, sevinsinler..
|
||
|
||
hepsinin aldığını öğrendiğimde pek bir tepki vermedim sadece izlemek için harcadığım zamana acıdım.
|
||
|
||
| Ben oylamada noter olmasa şaibe olduğunu sanabilirdim.çünkü sürekli her yarışmada ödül alan sanatçılar: Rock:Şebnem Ferah Pop:Yalın Arabesk:İbrahim Tatlıses Grup:Mor ve Ötesi Gibi birçok kişi ödül alamadı...Bu yuzden beğenmedm yarışmayı... Ama Dolunay Soysert Süper Sundu... |
||
|
||
bu yarışmaların arkasında işler çok dönüyo arkadaşlar biyerde duymuştum yeşim salkım kendi anlatmıştı hatta , ödül almak istediğini söylemiş paramı vercekmiş ne fakat başkası önceden istediği için veremeyiz demişler olaya bakın ya! adalet süper.
|
||
|
||
| bu ödülü alsak fena olmazdı ama hiç de üzülmüyorum.morlarımız çok daha iyilerine layıklar.ayrıca töreni de beğenmedim.avrupadaki törenlere benzetmeye çalışmışlar ama olmamış. | ||
|
||
bu yarışmaların arkasında işler çok dönüyo arkadaşlar biyerde duymuştum yeşim salkım kendi anlatmıştı hatta , ödül almak istediğini söylemiş paramı vercekmiş ne fakat başkası önceden istediği için veremeyiz demişler olaya bakın ya! adalet süper. evet yşim salkımın dediği uzanlar zamanındaydı...
![]() |
||
|
||
hehhee netten aldım haberi.hepsi almış ödülü gene.şaşırdım mı?hayır;üzüldüm mü?kesinlikle hayır ama adaletsiz olan her şeyde olduğu gibi 'hah kahretsin!' dedim ama şimdi ne yalan söyliyeyim. sallanmaya değmez.
|
||
|
||
üff hele ne olmuş sanki ![]() kral tv'den bahsediyoruz yav kral tv
|
||
|
||
| bence ismi Krol tv olarak değiştirilmeli... | ||
|
||
eh çok fazla şaşırmadım ben de. töreni de izlememiştim zaten. üzülmeye değer bir durum yok bence
|
||