|
||
| hepsi kazanmıştı. ayrıntılar için şuraya bakabilirsin : http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,9963.0.html | ||
|
||
inşallah böyle olmaz gerçi tekrar onlara verirlerse şaşırmayalım kral tvnin ödülünü almışız almamışız hiç önemli değil yani ..........
|
||
|
||
inşallah böyle olmaz gerçi tekrar onlara verirlerse şaşırmayalım Yok bu yıl iş değişir geçen seneki facia olmayacak tabi olmaması bizim elimizde bol oy kullanalım.
kral tvnin ödülünü almışız almamışız hiç önemli değil yani .......... |
||
|
||
| AMAN YAA kral ı napcan fakat her yerde mor ve ötesi için oy vereceğim abooo kontör gidiyormuş buna yaa.neyse artık helal olsun mor ve ötesi'ne |
||
|
||
şimdi 4yüz birinci olur biz yine krala saydırırız
|
||
|
||
tabi ki de destek olup oy atacağım ama bence kategoriler çok yanlış mor ve ötesi yle yurtseven kardeşler aynı kategoride
|
||
|
||
| bende verdim oyumu...herkez destek olursa zaten çok rahat kazanırız. | ||
|
||
oyumu verdim ama kral tv müzik ödülleri bana saçma geliyor.kategorimize bakın ya.tam destek!!!
|
||
|
||
hadi arkadaşlar daha fazla atalım kazanmamız lazım!!
|
||
|
||
| 2.sıradayız ya biraz daha destek.. | ||
|
||
| kral tv ve morveötesi !!! söylenecek öyle çok söz varki aslında !!! neyse yine ortalığı karıştırmayayım!!! oylar morlarımıza haydi mordaşlar!!! |
||
|
||
2.sıradayız ya biraz daha destek.. kaçıncı olduğumuza falan nerden bakıyoruz?aradım ama bulamadım.
|
||
|
||
bende kendi tel. den birde annemden attım bir ton valla ikide de birde mesaj geliyor oy verdiniz falan diye acayip uyuz oldum yaa
|
||
|
||
2.sıradayız ya biraz daha destek.. kaçıncı olduğumuza falan nerden bakıyoruz?aradım ama bulamadım. şuanda hepsi 1, morlarımız 2.sırada. |
||
|
||
| Hala ikinciyiz, geçemediğimiz grup da... | ||