|
||
Cidden bu kadar oyu nasıl toplamışlar anlayamadım.Sonuçta cep telefonundan veriliyor oylar ve birinci sıradaki grubun genel dinleyici kitlesine baktığımızda garip bir sonuç
|
||
|
||
| Gerçekten öyle, entresan.. | ||
|
||
ya ne zamanki bu ödül töreni ben tarih falan göremedim
|
||
|
||
2.sıradayız ya biraz daha destek.. kaçıncı olduğumuza falan nerden bakıyoruz?aradım ama bulamadım. şuanda hepsi 1, morlarımız 2.sırada. Ya hiç anlamıyorum ya babamın parasıyla RNB yapsaydım bende birinci sırada olurdum |
||
|
||
bu ödüle ne gerek var ki cebe ziyan .son derece lüzumsuz bir organizasyon |
||
|
||
ben inanmıyorum oylarla birinci olmak konusuna daha önce ki felaketleride biliyoruz zaten bu senede kesin örövizyona gideceğimiz için verirler yoksa mor ve ötesine kıl oluyorlar bence
|
||
|
||
| Baba parasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.Ne şekilde müzik yapmaya başladıklarına değil de onların yaptığı müziğe! bu kadar aç olan insanlara bakmak lazım önce. Ödül töreni tarihiyle ilgili ne kanallarında,ne internet sitelerinde bir bilgiye rastlamadım ![]() Alsak nolur almasak nolur denilecek bir ödül.Hatta almasak daha güzel olur bence Neyse üzerimize düşeni yapalım biz.
|
||
|
||
Baba parasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.Ne şekilde müzik yapmaya başladıklarına değil de onların yaptığı müziğe! bu kadar aç olan insanlara bakmak lazım önce. önemli olan ödül almak değil Kerem Kabadayı böyle organizasyonları KENDİNİMİZİ İFADE ETME FIRSATI OLARAK GÖRÜYORUZ diye nitelendiriyorÖdül töreni tarihiyle ilgili ne kanallarında,ne internet sitelerinde bir bilgiye rastlamadım ![]() Alsak nolur almasak nolur denilecek bir ödül.Hatta almasak daha güzel olur bence Neyse üzerimize düşeni yapalım biz.öyle öyle onları anneleri tanıdığı bir müzik şirketinin sahibiyle tanıştırarak müzik hayatına giriş yaptırmış |
||
|
||
| İfade için kullanılacak alan var...Ama Kral tv Müzik Ödülleri ne derece gerekli bunun için..Tartışılır Anneleriyle ilgili konuyu biliyorum fakat böyle dinleyenleri olmasaydı tek albümle sönüp giderlerdi albümü nasıl yaptıklarının bir önemi olmadan.Tüm olay dinleyici kitlesinde bitiyor.Neyse konuyu uzatmayalım
|
||
|
||
İfade için kullanılacak alan var...Ama Kral tv Müzik Ödülleri ne derece gerekli bunun için..Tartışılır ANLATMAK İSTEDİĞİM HERŞEYİ ÜÇ BEŞ MESAJDA ANLATTIM HA SEN ONLARI DİNLİYORSAN BAŞKA SAYGI DUYARIM Anneleriyle ilgili konuyu biliyorum fakat böyle dinleyenleri olmasaydı tek albümle sönüp giderlerdi albümü nasıl yaptıklarının bir önemi olmadan.Tüm olay dinleyici kitlesinde bitiyor.Neyse konuyu uzatmayalım ![]()
|
||
|
||
| Hayır dinleyicileri değilim.Bunu daha önceki mesajlarımdan anlamak mümkün.Demek istediğim arkanda kimin olduğunun bazen hiç önemi olmuyor.Hepsi grubunun da baba parası nedeniyle buralara geldiğini söylemek yanlış olur,dinleyicileri olmasa baba parasının filan hiçbir yararı olmazdı.Örneğin Cem Adrian gibi mükemmel bir ses Fazıl Say ve akademik çevre tarafından müzik piyasasına tam anlamıyla kazandırılmıştır.Ama hakettiği yerde midir?Değildir çünkü yine dinleyici sorunu ortaya çıkar.Demek istediğim baba parasıyla Rnb yapmalarıyla bu tür oylamaların sonucunun ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ---- Şu anki oylama sonuçları çok sinir bozucu ya.En iyi rock,en iyi çıkış yapan grup(yok artık yaa!)... |
||
|
||
oy attım kontör gittiğinide yeni fark ettim ama olsun gerçi geçenkindede atmıştım ama sonuç malum
|
||
|
||
İfade için kullanılacak alan var...Ama Kral tv Müzik Ödülleri ne derece gerekli bunun için..Tartışılır Anneleriyle ilgili konuyu biliyorum fakat böyle dinleyenleri olmasaydı tek albümle sönüp giderlerdi albümü nasıl yaptıklarının bir önemi olmadan.Tüm olay dinleyici kitlesinde bitiyor.Neyse konuyu uzatmayalım ![]() zuhaha !!! yani iyi bir dinleyici olmasam şu 'kitle' konusuna inanırdım ![]() ama doğru 0-14 arasına hitap ediyorlar... büyük bir çaba ile dizi çekimleri ve sahneye asla playback siz çıkmayan sürekli aynı figürler ile sadece müzik değil dans şov da yaptıklarına inanan bu şahıslar beni sadece güldürüyor ... aaamaan kimse üstüne alınmasın şahsi görüşüm, ühüüü ühüüüü |
||
|
||
| Evet, zaten o kitleden bahsediyoruz.. | ||
|
||
birsürü oy attım ama hala mvö 2 ci
|
||