|
||
| evet anlayamıyorum bu kadar oy nerede ... yani neler oluyor... | ||
|
||
| komplo var bu işin içinde kral tv mvö 1 ci olmasını istemio bana kalırsa geçen yıllardaki olaylardan dolayı | ||
|
||
| ŞİKE VAR BEE ya ne biçim bir ülkedeyiz be hiç birşey doğru dürüst olmuyor aslında ülkeyi değilde insanlarını suçlamak lazım.suçluyorum da o kadar oy gitti ve hala 2. sıradayız.hiç bir anlamı olmayan bir grup birinci sırada.hiç canlı söylemeyen öyle ordan burdan bulma bi dans yaptım sanıyorlar.ne kadar saçmalar bee |
||
|
||
yurtsevenkardesler ve hepsı olmasa ketegorı guzel ama onların ne ısı var orda ya neyse aslında kraldan alacagımız odulde onemlı degıl ama yınede oylar MOR VE ÖTESİ ne tum kontorler feda olsun
|
||
|
||
bu işin içinde bi iş olduğu belli bırakın ya kralın ödülünü almışız almamışız ne önemi var bırakında yazık hepsi alsın zaten başka bi yerden alamıyolar .................
|
||
|
||
bunlar simdilik aday belirleme oylamasi. 2.ci olmussuz 1.ci olmussuzun önemi suan icin yok aday olduktan sonra önemi olacak..hatirlatmak isterim.ve arkadaslar tamam önemsiz bir ödül belkide ama yinede fanlari olarak desteklemek görevimiz diye düsünüyorum. |
||
|
||
Bu ödülü de biz alacağız
|
||
|
||
| kral tv şike yapmazsa zaten kesin bizim | ||
|
||
| Ee durduk mu ? | ||
|
||
| valla ben ailemdeki herkezin hattıyla yolladım.. | ||
|
||
valla ben ailemdeki herkezin hattıyla yolladım.. ben de ...........
|
||
|
||
ben de tanıdığım herkezin hattıyla oy gonderdim.Umarım 1. oluruz
|
||
|
||
| bu oylar aday belirlemek içim mi eminmısızız bunlar simdilik aday belirleme oylamasi. 2.ci olmussuz 1.ci olmussuzun önemi suan icin yok
aday olduktan sonra önemi olacak..hatirlatmak isterim.ve arkadaslar tamam önemsiz bir ödül belkide ama yinede fanlari olarak desteklemek görevimiz diye düsünüyorum. |
||
|
||
bu oylar aday belirlemek içim mi eminmısızız evet. zaten sayfanin yukarisinda yaziyor.bunlar simdilik aday belirleme oylamasi. 2.ci olmussuz 1.ci olmussuzun önemi suan icin yok aday olduktan sonra önemi olacak..hatirlatmak isterim.ve arkadaslar tamam önemsiz bir ödül belkide ama yinede fanlari olarak desteklemek görevimiz diye düsünüyorum. ama durmak yok arkadaslar aday olmadan ödülü almamizda zor
|
||
|
||
aman diyeyim hepsi almasında ödülü..mor ve ötesi'nin kazanıp kazanması değil önemli olan ya..kral'dan ödül alsalar ne olur almasalar ne olur..da gene de kazansınlar..bunun için oy attık değil mi?
|
||