|
||
| kral tv nin ödülünü pek önemsemesem de =) oyumu attım! | ||
|
||
işe bakın ya hepsiyle yurtseven kardeşlerin arasındayız ![]() offf! neyse biz devam edelim morlarımızı desteklemeye... |
||
|
||
bir de yurtseven kardeşler alıyormuş... öylece kalırız herhalde..
|
||
|
||
| KRAL TV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ 14. KRAL TV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ’NDE GERİ SAYIM BAŞLADI. 2007 yılında Kral TV ekranlarında yayınlanan video klipler arasından, meslek birlikleri MESAM, MSG, MÜYORBİR, MÜYAP ve Kral TV üyelerinden oluşan seçici kurul tarafından aday adayları belirlendi. Birinci aşamada, internet sitesinde oylamaya sunulan aday adayları listesi 15 gün süreyle internet sitesinden oylanaca k ve her kategoriden 5 asıl aday belirlenecektir. İkinci aşamada ise her kategoride belirlenen 5 aday SMS ler ve internet sitesinde halk oylamasına sunulacak ve her kategoride en çok oyu alan aday noter huzurunda tespit edilerek 13 Mayıs gecesi gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacaktır. Oylama 13 Mayıs akşamı saat 21.00'a kadar devam edecektir. http://www.kraltv.com.tr/news.aspx |
||
|
||
sonuna kadar destek arkadaşlar. bir numara MOR ' lar... ! Kalite belli olsun !
|
||
|
||
| mor ve ötesi Türkiye de 1 numara |
||
|
||
| arkadaşlar herkes mora verir fakat ben ginede bütün arkadaşları örgütleyip morlara vereceğiz türkün gerçek gücü heryerde 1. |
||
|
||
ben de bir oy verdim .. nasıl olsa 1. olacaklar
|
||
|
||
| Kontörüm azdı ama morlarıma feda olsun,gelenek bozulmasın =) | ||
|
||
Ben oyumu verdim sağol nasıl olsa 1.olacaklar bundan eminim tam destek inşallah en iyi grup mor ve ötesi ödül alır onları ödül alırken görmeyi çok isterim.
|
||
|
||
kesin 1.oluruz hem mor ve otesinden daha iyisi yokki eğer hak eden kazanacaksa o biz olacağız
|
||
|
||
| kim inanır noter yalanına!!! | ||
|
||
ben kral vıdeo muzık odulleını sevmıyorum hep içinde hile var yanı hak eden kazanamıyor insallah bizimkilerde boyle yapmazlar yoksa doverım onları
|
||
|
||
| herzaman arkanızdayız tabiki oyumu attım | ||
|
||
| Arkadaşlar bence oradaki sıralama oylarla ilgili değil,rock kategorisi varken de absürd olmuş tabi ama takılmayalım, biz çok oy gönderelim yeter ;)Bana sorarsanız alırız,ne de olsa eurovizyona gidiyoruz!! | ||