|
||
| rüyası insana yalan söyledi harika,canlısı daha harika |
||
|
||
| şapşal gibi oluyorum bunu dinleyince... | ||
|
||
| dibine dek beyaz sonraaaa iyiki varsın iyiki yokum mükemmel şarkılarından biri |
||
|
||
| çok güzel bir parça... | ||
|
||
| Rüyasi insana yalan söyledi. Baska söze gerek yok |
||
|
||
| bu şarkıda harunun sesi daha bi mükemmel:) | ||
|
||
| iyi ki varsın iyiki yokum ! beyaz beyaz dibine dek beyaz.... çok seviyorum bu şakıyı.. |
||
|
||
| iyiki varsın iyiki yokummm!!!! 29unda 3gün önce arkadaşıma doğum günü için yolladığım bir şarkı... süper ve ötesiii!... | ||
|
||
| sanırım müziğin sert olmasından dolayı sitedeki canlı versiyonu beni daha çok etkiliyor. tabii canlı canlı konserde dinlemenin yarattığı etkiyi de unutmamak gerek. bir de "hiç olmasan da mutlaka varsın" diye bir söz bilirim, nerde okudum hatırlamıyorum, bir şiirden (attila ilhan şiiri) olma ihitmali çok yüksek, bu sözle "iyi ki varsın iyi ki yokum" çok güzel bir ikili oluyor diye düşünürüm hep.
|
||
|
||
bi canlı dinlemek nasip olmadı ona yanarım
|
||
|
||
canlı şekilde dinlemeyi daha çok sevdiğim şarkı.
|
||
|
||
| canlı dinlemesi bir başka cd'den dinlemesi bir başak tat veren bir şarkı.. | ||
|
||
| beyaz beyaz dibine beyaz rüyası insana yalan söyledi... sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra iyi ki varsın iyi ki yokum.. bu kadar muhteşem sözler yok herhalde
|
||
|
||
| duygularımı ürperten şarkı...dibine dek beyaz... | ||
|
||
| favorilerim arasında gelir bıkmadım hiç dinlemekten bıkmayacağım sanırım.... | ||