|
||
eveeet bu sarkıylaaa hayatıma yeniden anlam geldi belkideee...uzun zamandır beynimi karıncalandıran eski erkek arkadaşımla barıştım ciddi bu şarkı sayesinde...doğum gününde ona yolladım çok hoşuna gitti falan...ve biz bunu değiştirdik kendimize göre iyiki varsın ! iyiki varım ! |
||
|
||
| yanlış bir aşkın içindeyken yazılmış süper bir parça ... *** gölgen var .................... |
||
|
||
| hayatımda duyduğum en güzel şarkılardan biri | ||
|
||
| olaganüstü bir şarkı.sabah akşam dinliyorum morların yazmış oldugu en güzel şarkılardan biri. | ||
|
||
| venuedeki konserde beni ağlatan 2.şarkıda bu işte... harun abim bunu o kadar içten dıştan ne biliyim o kadar mükemmel ve kusursuz okuyor kii... geç karşısına bağıra bağıra söyle bu şarkıyı ve otur hıçkıra hıçkıra ağla... anlayana tabii... | ||
|
||
| bu şarkıda beni anlatan birşeyler var...çok seviyorum bu şarkıyı ben. | ||
|
||
| Gerçekten hissederek ve hissettirerek söylenen bi şarkı, herkesin bir anlam bulabileceği çok güzel bi şarkı..... | ||
|
||
| burdaki HARUN'un sesi beni bitiriyor hala severek dinlediğim bir şarkı herkes kendinden kesit alıyordur eminim | ||
|
||
| İlginç bi'şey bu şarkı ya, büyülüyor insanı sanki. İyi ki varsın ! İyi ki yokum ! |
||
|
||
| iyi ki varsın, iyi ki yokum (iyi ki varsın bil ki yokum diye anlıyorum dinlerken ) rüyası insana yalan söyledi (burayı da değiştiriyorum bazen dünyası insana yalan söyledi diyorum ) |
||
|
||
harun abi galiba bu şarkıyı çok seviyor
|
||
|
||
| gölgem var iyiki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölge..tek başıma dıştan içe olup sadece ruhumu verdiğim tek şarkı | ||
|
||
| bu şarkının canlı performansı orjinalinden daha güzel her dinlediğimde ağlıyorum | ||
|
||
|
||
|
||
| hala dinlerim sanki insann ruhunu okşuyor. iyi ki varsın iyi ki yokum!!!! | ||