|
||
| Bu şarkıda 70lerin psychedelic ruhunu buluyorum ben . Müthiş. "Dibine dek beyaz sonra...." | ||
|
||
| hani bazı şarkılarda gözünü kapatıp kaybolmak istersin ya.. şarkıyı beyninde söylemek ve orda uçmak istersin.. işte bence bu şarkı aynen böyle bi şarkı.. | ||
|
||
| benim favori şarkılarımdan biridir..sözleri çok anlamlı ve aynı zamanda harunun da en sevdiği şarkıdır..şarkının içinde geçen iyi ki varsın iyi ki yokum sözünü çok seviyormuşş.. | ||
|
||
bu şarkı uyuşturucuyla ilgili değil miydi
|
||
|
||
bu şarkı uyuşturucuyla ilgili değil miydi hayır bu değil.uyuşturucuyla ilgili olan şarkı canlı yayın ![]()
|
||
|
||
| tamam canlı yayın uyuşturucuyla kanat güner le alakalı ama bu şarkıda da dibine dek beyaz falan diyo |
||
|
||
tamam canlı yayın uyuşturucuyla kanat güner le alakalı ama bu şarkıda da dibine dek beyaz falan diyo beyaz şarkısı, harunun yurtdışında bulunduğu bir zamanda aldığı bir mektuptan esinlenerek yazmış olduğu bir şarkıdır. uyuşturucuyla uzaktan yakından alakası yok.
|
||
|
||
| Arkadaşlar bu şarkının uyuşturucuyla ilgisi olmadığını düşünüyorum ben de. Ama Kanat Güner ile ilgili bir sitede bir arkadaş şöyle bir yorum yazmış. İlginç: "Canlı Yayın ve Beyaz şarkılarını dinleyip te ağladığım zamanlar oluyor ki bu şarkıların bu ablamıza yazılmış olması da belki de en etkileyici olanıdır. (bakınız: zaman, abla, şarkılar, belki, beyaz, yazı) mæstro 27.3.2005 16:38 Ben biraz şaşırdım. Sitenin adresi de şöyle: http://nedir.antoloji.com/kanat-guner/ Bence bir bakın |
||
|
||
Arkadaşlar bu şarkının uyuşturucuyla ilgisi olmadığını düşünüyorum ben de. Ama Kanat Güner ile ilgili bir sitede bir arkadaş şöyle bir yorum yazmış. İlginç: belli ki bu yorumu yazan kişi bilmiyormuş. ben şarkının neye yazıldığını 2 defa söyledim. kendilerinden duydum zaten. herhangi bir yerden değil. ona göre söylüyorum. onlardan duymasam emin olmadığımı belirtirdim. olmayan birşeyi daha fazla uzatmayalım bence.
"Canlı Yayın ve Beyaz şarkılarını dinleyip te ağladığım zamanlar oluyor ki bu şarkıların bu ablamıza yazılmış olması da belki de en etkileyici olanıdır. (bakınız: zaman, abla, şarkılar, belki, beyaz, yazı) mæstro 27.3.2005 16:38 Ben biraz şaşırdım. Sitenin adresi de şöyle: http://nedir.antoloji.com/kanat-guner/ Bence bi bakın |
||
|
||
harunun en sevdiği şarkı diye duymuştum ama tam bilmiyorum...
|
||
|
||
| Beyaz beyaz dibine dek beyaz Rüyası insana yalan söyledi Sadece önce şaşkın Dibine dek beyaz sonra bu dörtlük bence uyuşturucuya çok uygun düşüyor |
||
|
||
| ya şimdi ben bunun bi mektuptan esinlenerek yazıldığını harun tekinin kendi ağzından duydum..(ki death angel de öyle)yapılan açıklamanın ardından uyuşturucuyla iilgilidir diye direkmeye bi anlam Veremiyorum.uyuşturcuyla ilgili değildir.kendi fikrindie dicem ama gerekli açıklama gerekli kişiler tarafından yapılmış bu yüzden gelen msjlar ''boş'' sınıfına sokulup silinecektir.. | ||
|
||
| ne kadar saçma birşey ne zannediyorsunz kendinizi hiçbirşey tartışamayacak mıyız | ||
|
||
| arkadaşım saçmalama!! bizim bişe zannettimiz yok..! amacımız boş muhabbetlerin dönmemesi. açıklama yapılmış tartışmanın bi manası yok! sitede büssürü tartışılcak konu var git onları tartış..bi zahmet!! | ||
|
||
ne kadar saçma bişey ne zannediyosunz kendinizi hiçbişey tartışamayacak mıyız grup üyelerinin açıklamalarından yola çıkarak bilgi vermekle ne zannediyoruz kendimizi değil mi? ![]() zaten önemli olan onların açıklamaları da değil. değil mi? şarkıları onlar da yazmıyor. onlar da ne zannediyorlar kendilerini değil mi? ![]() yorum yapmakla bilgi vermenin farklı şeyler olduğunu fark ettiğimizdendir belki, ne zannediyoruz kendimizi?
|
||