|
||
| etkileyici müthiş ikisi bir arada | ||
|
||
tek kelimeyle MUHTEŞEM!!!!... ;)zaten mor ve ötesinin hangi şarkısı kötü ki
|
||
|
||
| beni kopaarıp koparıp tekrar bağlayan şarkısı.. sadece bi mektup üzerine böle bir şarkı yazılması tüylerimi diken diken ediyo...hele canlı kaydı müthiş.. |
||
|
||
| gölgem var, iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölge VAR MI BÖYLE BİR SÖZ YA? |
||
|
||
| benim favori şarkılarımdan ikincisi... | ||
|
||
| en çok etkilendiğim şarkılarından biri harika bir şarkı | ||
|
||
| rolling stonedaki roportajda da yazıyor..mektup üzerine yazılmış..beni çalarken ya da söylerken aşırı duygulandıran bayağı sevdiğim bir şarkısıdır mvö nun. admin notu:yazım hatalarının fazlalığından dolayı düzeltilmiştir. |
||
|
||
| bu şarkının canlısı ayrı bir güzel ya! | ||
|
||
| Çok farklı, çok içten bir şarkı. Dinlerken insanın tüyleri diken diken oluyor. Harun Abi çok güzel seslendirmiş. | ||
|
||
iyi ki varsın iyi ki yokum!!süper
|
||
|
||
| çelişki'yi dinleyip "Allah'ım Derin Esmer'e ceza mı bu ses???" dedikten sonra insanı aniden hüzünlendiren, duyguları altüst eden, aslında anlatılamayan muhteşem ve ötesi bir şarkı... | ||
|
||
| Özellikle resmi siteden indirilen konser kaydıyla ayrı bir lezzete bürünmüş en şahane mor ve ötesi parçalarından bir diğeri... Beyaz, beyaz dibine dek beyazzz... |
||
|
||
ah ah bu şarkı insanı çok duygulandırıyor "iyiki varsın iyi ki yokum..." iyi ki böyle bir şarkı var çok sade ama o sadeliğin içinde neler var...
|
||
|
||
beyaz şarkısı, harunun yurtdışında bulunduğu bir zamanda aldığı bir mektuptan esinlenerek yazmış olduğu bir şarkıdır. nasıl bir mektup bu ya bilen yok mu? biraz daha detayını öğrenebilsem keşke... çok merak ediyorum ya mektubu sıradan bir hayran falan mı yazmış
|
||
|
||
bu şarkının canlısı ayrı bir güzel ya! ben canlı performansını albümdeki halinden daha çok beğeniyorum ne yalan söyleyeyim... daha bir coşarak söylemiş.. yavaş bir şarkı olsada bu çok iyi gitmiş...
|
||