|
||
| ben ilk dinlediğimde beyazı ağlamıştım))olmakla olmamak arasında sıkışıp kalmış gölgeler geldi aklıma))anlamlarını bilmediğim şeyler canlandı içimde((veya bilmediğimi sandığım??!!)) | ||
|
||
harun tekini bir röportajında sözlerini en çok sevdiğini söylediği şarkı en çok sevdiği kısmı iyi ki varsın iyi ki yokum tabii ki
|
||
|
||
| mükemmel valla tek kelimeyle böyle bir şarkıyı başkası asla yazamaz bu sözler ancak harundan çıkar | ||
|
||
Üzerinde çok kafa yorduğum, düşündürücü, olağanüstü bir parça. Böyle bir şarkıyı yapsa yapsa Mor ve Ötesi yapar zaten..
|
||
|
||
| şarkının ilk halinde gitar ve arkada siren sesleri falan varmış.harun abi bir röportajında şarkının o hali çok etkileyiciydi diyordu.kesinlikle öyledir!bir düşünsenize!! :/ | ||
|
||
| hani diyor ya gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgeee buraya bayılıyorum işte bir insan hislerini bu kadar mı güzel ifade edebilir | ||
|
||
şarkının ilk halinde gitar ve arkada siren sesleri falan varmış.harun abi bi röportajında şarkının o hali çok etkileyiciydi diyordu.kesinlikle öyledir!bi düşünsenize!! :/ ya bence de çok etkileyicidir! o şarkıya iyi gider siren sesi ama niye o halini albüme koymamışlar acaba? madem çok etkileyiciydi?
|
||
|
||
bu şarkı bir harika iyi ki sizler varsınız
|
||
|
||
| resmi sitede bu şarkının canlı performansı var ya harika bir şey o ya..acaba ne zaman ki konserde söylemişler bayılıyorum orada ki performansa.... | ||
|
||
| evet o canlı performans çok mükemmel.daha hareketli normalinden. | ||
|
||
| hem daha hareketli hem daha fazla duygulandırıyor insanı...en azından ben ne zaman dinlesem sitedekini ağlarım... | ||
|
||
evet şarkı çok güzel.beni de çok etkiledi ama çok karışık.bu şarkıyı kafam çözmeye çalışırken resmen bir kördüğüm oldu .çözemedim bir türlü.ne anlatmak istiyor acaba
|
||
|
||
katılıyorum ya, sitedeki canlı performansı acayip güzel adeta o haline müptela oldum şarkının... şarkının hem normal hali güzel, hem de canlı hali... ah bir de o etkileyici dedikleri siren sesli halini dinleyebilseydik...
|
||
|
||
| az önce trt2 de canlı performansta çalınan her dinleyişimde alıp götüren şarkı | ||
|
||
beyazın siren sesli hali de mi var???
|
||