|
||
çok güzel, anlamlı ve etkileyici bir şarkı...hiç sebep yokken bu şarkıyı dinleyince ağladığımı biliyorum
|
||
|
||
beyazın siren sesli hali de mi var??? ![]() öyleymiş. ben de yeni öğrendim.(biraz daha üstlerde bir arkadaş yazmıştı bilgiyi.) dinleyen olduğunu sanmıyorum ama.
|
||
|
||
bende çok merak ettim şimdi. sirenli nasıl olabilir ki??
|
||
|
||
| ya harun abi söylemişti bi röportajında,ordan biliyorum.ben de dinlemedim.. | ||
|
||
bende çok merak ettim şimdi. sirenli nasıl olabilir ki?? ![]() süper etkileyici,müthiş bir şey olur!tam koparır o zaman!! |
||
|
||
| galiba öyle olur...!! | ||
|
||
bence tahmin edemeyeceğimiz kadar güzel olur! keşke bize bir süpriz yapıp şarkının o halini bir albümlerine falan koysalar.ya da resmi sitede yayınlasalar
|
||
|
||
ya da pazar günkü konserde çalsalar bence bir albüme bir daha koymazlar bir konserde falan çalarlarsa artık orada dinleriz ya da konser albümünü bekleriz...
|
||
|
||
keşke konserde çalsalar ama bana uzak bir ihtimal gibi gözüküyor. ama belki birgün dinlemek nasip olur bu şarkıyı... (umarım)
|
||
|
||
| ya bu konserde eski albüm şarkıları ağırlıklı olur umarım beyaz'ı da bekliyoruz farklı haliyle beyaz'ı dinlemek huzur veriyor ya o harika ses ve müthiş şarkı tüyler diken diken. only tranquility.... |
||
|
||
şu anda Beyaz'ı dinliyorum.ama canlısını.arka arkaya 10 kez dinledim hala da dinliyorum. bu şarkı çok güzel ya içime (o nasıl oluyorsa) sıkıntılı bir mutluluk doğuyor.sanki sözlerden gelen sıkıntı ile müzikten gelen mutluluk.gözlerim doldu niyeyse.Harun abi'nin iyi ki oldu, iyi ki oldu deyişi ve yalan deyişi çok güzel canlısında... bu şarkı bir başka ya...
|
||
|
||
| o denilen röportajda harun tekin şarkının kayıtlarında arkadan gelen siren sesinin kendilerini çok etkilediğini söylemişti yoksa ayrı öyle bir kayıt yok diye biliyorum .... | ||
|
||
| ben beyaz'ın siren sesli kaydı olduğunu bilmiyorum ama bu şarkı benim çok sevdiğim bir şarkı.özellikle şarkıda geçen 'iyi ki varsın iyi ki yokum' sözü en sevdiğim şarkı sözü diyebilirim.gerçekten muhteşem'İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ YOKUM! | ||
|
||
| İyiki varsın iyiki yokum... Herşeyi özetliyor sanki. |
||
|
||
beyaz olan ne acaba ![]() *mutluluk *ayrılık *ölüm *zarf *çamaşırlar(tuhaf insan )
|
||