|
||
beyaz olan ne acaba çamaşırlarr ![]() *mutluluk *ayrılık *ölüm *zarf *çamaşırlar(tuhaf insan ) ;Dgüzel fikir geceyarısı güldürdün beni sağol canım arkadaşım ben uyuşturucuyla ilgili olduğunu duymuştum
|
||
|
||
| rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra... iyi ki varsın, iyi ki yokum..
|
||
|
||
beyaz olan ne acaba çamaşırlarr ![]() *mutluluk *ayrılık *ölüm *zarf *çamaşırlar(tuhaf insan ) ;Dgüzel fikir geceyarısı güldürdün beni sağol canım arkadaşım ben uyuşturucuyla ilgili olduğunu duymuştum ![]() önceki sayfalara bakalım neyle ilgili olduğu yazıyor... |
||
|
||
canlı söyledikleri daha güzel olmuş bence çok güzel bu şarkı ya evet resmi sitesindeki beyazın canlısı çok güzel..harikaa.
|
||
|
||
| GöLgEm VaR iYiKi GölGeM VaR BiZi YaLnIz BıRaKmAyAn GöLgEeeeee tek kelimeyle müthiş iyki varlar |
||
|
||
| ...rüyası insana yalan söyledi... şarkı mükemmel beni benden alıp götürüyor ama 01.08.2005 pazartesi tarihinde harbiye açıkhava tiyatrosunda verdikleri o mükemmel konserde bu şarkıyı söylememeleri beni üzmüştü ama olsun daha mutlu lolamam ı dinledim ya (dünya yalan söylüyor a gerek yok zaten e albüm sonrası verildiği için tüm şarkılar ayrı ayrı söylendiği için uyan...re...yardım et...bir derdim var...ve diğerlerini dinledim ya off unutamadığım ve unutamayacağım gecelerimden)ayrıca burak güven den de balıkları dinledim ya o da ayrı bi zevk verdi bana anlatamam teşekkürler |
||
|
||
| GERÇEKTEN çook etkileyici bir şarkı .......evet bir mektup üzerine yazıldığını duymuştum bende..ilginçç bir şarkı ..müziğiyle sözüylee anlaşılması güç ben ilk dinledğimde eroin için yazıldığını sanmıştım ...hehe hehe o zamanlar mor u pek sevmiyordumda... | ||
|
||
| iyiki varsın iyiki yokummm!!, iyiki varsınızzz!!!! şarkıda çok güzelll!... |
||
|
||
| Acımız oldu çok oldu... İyi ki oldu...iyi ki oldu... Daha ötesi olamaz ki... |
||
|
||
| Anlamı üzerinde çok kafa patlattığım (hatta patlattığımız -ezgiyle-) derin bir şarkı.. Beyazım , beyazsın, beyaz.. "Yorma kafanı.." deme bana.. |
||
|
||
ya evet bu şarkı ne mektubu üzerine yazılmış ya lütfen bilen varsa cevap yazsın çatladım meraktan ayrıca da evet çok güzel bir şarkı...hele gölgem var,iyi ki gölgem var diye bağırıyor ya işte orası tüylerimi diken diken ediyor aahh...! hadi millet lütfen bilenler beni bilgilendirsin ne mektubuymuş bu neyin nesiymiş
|
||
|
||
| bildiğim kadarıyla Harun abi'nin bir doğum gününde çook uzaklardan aldığı bir mektupmuş. | ||
|
||
bildiğim kadarıyla Harun abi'nin bir doğum gününde çook uzaklardan aldığı bir mektupmuş. hımm çok sağol kardeş valla çatlamıştım meraktan... |
||
|
||
| Gerçekten cana batan şarkılardan ama çok seviyorum onun canıma batmasını | ||
|
||
| insanı etkileyen bir şarkı | ||