|
||
| harunun bu şarkı için söyledikleri: o şarkıyı bir doğum günü hediyesinin bende yarattığı üzüntü üzerine yazmıştım.bir mektuptu hediye..uzaktan gelen bir mektup...ilk kayıtta arkada siren sesleri vardı çok etkileyiciydi...diyor.. | ||
|
||
| bu şarkının sitedeki canlı kaydını mutlaka dinleyin.şiddetle tavsiye ediyorum!!daha tok bir harun abi sesi.daha müthiş.. | ||
|
||
| beyaz dibine dek beyaz... çok güzel bir şarkı,her duyduğumda dinliyorum |
||
|
||
| benbu şarkıyı ilk kez konser kaydında dinledim çok hoşuma gitti ama orjinalini dinleyince biraz soğudum.doğrusu konserde çok daha güzel olmuş | ||
|
||
| Çok nadir şarkılar insanı alıp başka diyarlara götürür.Bu da o nadir eserler arasında... Çok seviyorum ve her zaman sevmeye devam edeceğim. |
||
|
||
| her konserde çalarlar bu şarkıyı ve çok fazla kişi bilmez,söylemez.bense onlarla birlikte kendimi kaybedirim şarkıyı söylerken bağıra bağıra...çok etkili bi şarkı... | ||
|
||
'Etki' hmm. Doğru kelime bu galiba. Bu şarkı bir 'etki' ! Derine vurulan bir etki..
|
||
|
||
| dinlerken fark ettim.son '..iyiki yoksun' sözünden sonra harun tekin bey bir nefes veriiyor;bayağı dolu bir nefes. | ||
|
||
"Harun Tekin Bey" şarkıyı dolu dolu söylüyor ya Ezgicim, o doluluğa da nefesiyle ayrı bir ahenk getiriyor.
|
||
|
||
| gölgemin bile yanlız bıraktığı zamanlarda dinlemeye dayanamadığım ağlamaktan kendimi alamadığım şarkı... | ||
|
||
| rüyası insana yalan söyledi | ||
|
||
rüyası insana yalan söyledi..! bu kadar güzel sözlerin geçtiği bir şarkı
|
||
|
||
| herşey sandıklarımızın aslında hiçbirşey oldugunu anlatan parça... | ||
|
||
çok güzel ya yorum yapmak istiyorum ama vallahi kelimeler kifayetsiz kaldı derler ya öyle... iyi ki varsın...iyi ki yokuumm !!
|
||
|
||
| bende seviyorum bu şarkıyı | ||