|
||
| bu şarkı da çok güzel.keşke albümlerinden birine koysalardı derim hep. dinlemek için: http://data.morveotesi.com/pool/mp3/disizamiri.mp3 |
||
|
||
evet gerçekten muhteşem bir şarkı.ben de istemişimdir albümlerine koymalarını...müziği beni çok etkiliyor...
|
||
|
||
cidden çok güzel bir şarkı kaliteli
|
||
|
||
evet bencede çok güzel bi şarkı.....sözleride oldukça anlamlı tüm şarkıları gibi
|
||
|
||
| evet gerçekten çok kaliteli ve güzel bi şarkı! bencede bu şarkıyı keşke bi albüme koysalardı | ||
|
||
kesinlikle öle güsel bi sarkı
|
||
|
||
| bu son yenilgi olmaz ki kalamam ki hani bitmişti böyle biter mi herşey sözünde dursan bile sözün sende durmazdı yerinden kalkmadan giderdi ............................................................... süper bi şarkı dalga geç delge geç güzel şeytan durmadan ağlayan resmimle.................. uuff süper yaffff |
||
|
||
| mor ve otesinin işine karışmak gibi olmasın ama bence bundan sonraki albümleri ''best of mor ve otesi'' olsun en çok begenilen şarkılarını koysunlar bunlarına ''Dişi Zamir'' de olsun | ||
|
||
| dişi zamiri artık efsane gibi birşey olacak mvö tarihinde...kaç albümdür beklenen şarkı bu..mustafa hakkındaki herşey de bir bölümü çalınıyordu şarkının... bu son yenilgi olmazki , kalamamki hani bitmisti böyle bitermi hersey sözünde dursan bile sözün sende durmazdi yerinden kalkmadan giderdin orda karlar var yalandan yürerken eski bir sarkinin arkasindan gülerken dokunma dalga geç güzel şeytan durmadan aglayan resminle inanmaaa sen de onlar gibisin karsimda dururken yarim kaldi seni anlattigim belki de susmam lazim çaresiz beden ihanet kokarken keyfini hiç bozma öldürdüklerin için dokunma lütfen dokunma bana artik hiç birsey yapma.... |
||
|
||
| evet harika bir sarki keske albümlerine koysalardi ins bir dahaki albüme koyarlar | ||
|
||
| Hiç bir albümde olmaması daha çok özelleştiriyor şarkıyı. Böyle olması daha hoş bence. | ||
|
||
çoooook güsel bi şarkı yaaaa ama çok az msj gelmiş
|
||
|
||
| tamam canım bızde mesajları cogaltırız | ||
|
||
| çok guzel bir sarkı | ||
|
||
| buda az kalmış olabilir bence harika ya şahane harukularde hatta onu anlatmaya kelimeler yatmez | ||