mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Albüm Dışından Sesler

Konu: Dişi Zamiri

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

krm_özyegenn 08.07.2006 15:46:01
eet yaaa mor ve ötesi şarkılarından en az msj atılan şarkı hayret ettim çünkü gerçekten çok güzel

Bu_R_cu 08.07.2006 15:46:43
ya özür dilerim dalgaya alır gibi oldum ama ciddi ciddi super bi şarkı Wink

krm_özyegenn 08.07.2006 15:50:08
ya özür dilerim dalgaya alır gibi oldum ama ciddi ciddi super bi şarkı Wink
yok behh Smiley Smiley

ZooPuSs 26.07.2006 19:19:20
manyak bi şarkı... Smiley çok hoşuma gidiiyooo...bu şarkı ne zaman nerden çıktı hiç anlayamadım ama uzun zamandır dinle dinle manyaaa oldum şarkının..bu arada best of morveötesi fikri çok mantıklı geldi bana.. tabi mveö nün işine karışmak gibi olmass Smiley

mor_furkan 26.07.2006 23:12:19
ya arkdaşlaralbüme koymadıkları gibi nedense konserlerdede falz söylemedikleri bi şarkı...Ama anlamak lazım onları...Onların açısından bakmak lazım demekki bi bildikleri var...

melodi 27.07.2006 15:49:28
bencde bu şarkıyı albüme koysalardı çok güzel bir şarkı cok seviyorum

_Gilraen_ 25.08.2006 18:27:29
Hiç bir albümde olmaması daha çok özelleştiriyor şarkıyı. Böyle olması daha hoş bence.
katılıyorum.şarkıya bu bence ayrı bir hava katmış...Smiley zaten şarkı mükemmel de..Smiley

28.08.2006 11:16:13
EVET ÇOK GÜZELMİŞŞ

she-RA 28.08.2006 21:46:17
bu şarkıyı albümlerine koymamaları bana göre çok iyi.sinir oluyorum bu şarkıya,,çok kızıyorum değer bilmeyen o kıza Angry
harika bir parça...ne biçim adamlar mor ve ötesi değil mi. :-*her dertlerini harika anlatıyorlar,aşklarını....

08.10.2006 20:02:58
mor ve otesinin işine karışmak gibi olmasın ama bence bundan sonraki albümleri ''best of mor ve otesi'' olsun en çok begenilen şarkılarını koysunlar  bunlarına ''Dişi Zamir'' de olsun

arkadaşım sen benim düşüncelerimi okumuşsun Grin bir kaç gündür aklımda olan bir düşünce vardı: "keşke mvö en iyi şarkılarından karışık bir albüm yapsa adı da best of mvö" olsa diye!! ne diyeyim benim yerime sen söylemişsin Grin Grin süper düşünce ama mvö ye de karışmak gibi olmasın gerçekten Wink

08.10.2006 20:05:21
ya bu şarkı süper yaaa hele başlangıç müziği yok mu!!  Cheesy evet ya bir albümlerine koysunlar istiyorum bende Smiley öyle daha çok değeri anlaşılır şarkının gibi geliyor bana  Wink

23_balıklar 13.10.2006 10:57:23
herkes şarkının ne kadarda güzel,dinlenmeye değer,hatta bi BEST OF MVÖ albümünde yeralacak kadar sevilen bi şarkı olduğunu söylemiş..de...ben nasıl olurda bu şarkıyı şimdiye kadar dinlememiş olabilirim Angry kendime inanamıyorum yaaa Shocked Undecided  Cry Cry Cry
ya özür dilerim ama Embarrassed ,bu şarkıyı nerden ve nasıl dinleyebilirim bi fikri olan varmı Sad..yardımcı olursanız çok çok sevinirim..şimdiden teşekkürler Smiley
ühüühüühüüü Cry Cry Cry Cry Cry Cry

13.10.2006 16:25:15
herkes şarkının ne kadarda güzel,dinlenmeye değer,hatta bi BEST OF MVÖ albümünde yeralacak kadar sevilen bi şarkı olduğunu söylemiş..de...ben nasıl olurda bu şarkıyı şimdiye kadar dinlememiş olabilirim Angry kendime inanamıyorum yaaa Shocked Undecided  Cry Cry Cry
ya özür dilerim ama Embarrassed ,bu şarkıyı nerden ve nasıl dinleyebilirim bi fikri olan varmı Sad..yardımcı olursanız çok çok sevinirim..şimdiden teşekkürler Smiley
ühüühüühüüü Cry Cry Cry Cry Cry Cry

sarkıyı mor ve ötesinin resmi web sitesinden multimedya bölümünden indirip dinleyebilirsin... Smiley

http://www.morveotesi.com/media.tsp

20.11.2006 21:09:44
ya ben bu şarkının sözlerini tam anlayamıyorum, anlayamıyorum derken anlam olarak değil, bazı yerlerde ne dediği anlaşılmıyor Sad ya da ben anlayamıyorum Grin bana yardımcı olursanız sevinirim. aşağıya şarkı sözünü yazdım. yanlışlarım varsa düzeltin Smiley bir de bazı yerlerde birden fazla şey anlıyorum o yerlere sayı koydum en alta da neleri anladığımı yazdım. doğrusunu söylerseniz sevinirim Smiley

Dişi Zamiri
(1)     yenilgi olmaz ki, (2)     ki
hani bitmişti, böyle biter mi herşey
sözünde dursan bile, sözün sende durmazdı
yerinden kalkmadan giderdin

(3)     karlar var, yalandan yürürken
eski bir şarkının arkasından gülerken
(4)     dalga geç, dalga geç güzel şeytan
durmadan ağlayan resminle
ağlayan, inanma...

sen de onlar gibisin, karşımda dururken
yarım kaldı seni anlattığım, belki de susmam lazım

(5)               ihanet kokarken, keyfini hiç bozma öldürdüklerin için
dokunma lütfen dokunma bana, artık hiçbir şey yapma

sen de onlar gibisin, karşımda dururken

(1)      "son" mu diyor, "o son" mu diyor yoksa "uzun" mu diyor yoksa bunlardan başka birşey mi? Grin
(2)      "kalamam" mı diyor, "alamam" mı yoksa başka birşey mi Grin
(3)       burdaki tek altarnetif "hala" gibi duruyor. ama ses derinden geldiği için halanın "ha"sını duymadığımdan emin olmak için sordum Smiley aydınaltın beni Tongue
(4)       burda "durma" dediğini düşünüyordum ama o gün dikkatli dinleyince harun abinin "k" sesini çıkardığını duydum Huh orda ne diyor ya Sad ?
(5)       bu bölümde tam üç tane kelime söylüyor ama ben hiçbirini anlamıyorum. sadece ikinci kelimenin sonunda "z" sesi var sanki,hatta o kelime "gez"e benziyor, bir onu anladım ama o da doğru mu meçhul Cheesy

bir yardım eli uzatın Grin Grin

firat027 20.11.2006 21:21:47
mor ve otesinin işine karışmak gibi olmasın ama bence bundan sonraki albümleri ''best of mor ve otesi'' olsun en çok begenilen şarkılarını koysunlar  bunlarına ''Dişi Zamir'' de olsun

arkadaşım sen benim düşüncelerimi okumuşsun Grin bir kaç gündür aklımda olan bir düşünce vardı: "keşke mvö en iyi şarkılarından karışık bir albüm yapsa adı da best of mvö" olsa diye!! ne diyeyim benim yerime sen söylemişsin Grin Grin süper düşünce ama mvö ye de karışmak gibi olmasın gerçekten Wink

Bence'' The Best Of MVÖ'' hayali bile güzel umarım zamanla yaparlar.O günü bekleyecegim

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7