|
||
| eet yaaa mor ve ötesi şarkılarından en az msj atılan şarkı hayret ettim çünkü gerçekten çok güzel | ||
|
||
ya özür dilerim dalgaya alır gibi oldum ama ciddi ciddi super bi şarkı
|
||
|
||
ya özür dilerim dalgaya alır gibi oldum ama ciddi ciddi super bi şarkı yok behh ![]()
|
||
|
||
manyak bi şarkı... çok hoşuma gidiiyooo...bu şarkı ne zaman nerden çıktı hiç anlayamadım ama uzun zamandır dinle dinle manyaaa oldum şarkının..bu arada best of morveötesi fikri çok mantıklı geldi bana.. tabi mveö nün işine karışmak gibi olmass
|
||
|
||
| ya arkdaşlaralbüme koymadıkları gibi nedense konserlerdede falz söylemedikleri bi şarkı...Ama anlamak lazım onları...Onların açısından bakmak lazım demekki bi bildikleri var... | ||
|
||
| bencde bu şarkıyı albüme koysalardı çok güzel bir şarkı cok seviyorum | ||
|
||
Hiç bir albümde olmaması daha çok özelleştiriyor şarkıyı. Böyle olması daha hoş bence. katılıyorum.şarkıya bu bence ayrı bir hava katmış... zaten şarkı mükemmel de..
|
||
|
||
| EVET ÇOK GÜZELMİŞŞ | ||
|
||
bu şarkıyı albümlerine koymamaları bana göre çok iyi.sinir oluyorum bu şarkıya,,çok kızıyorum değer bilmeyen o kıza ![]() harika bir parça...ne biçim adamlar mor ve ötesi değil mi. :-*her dertlerini harika anlatıyorlar,aşklarını.... |
||
|
||
mor ve otesinin işine karışmak gibi olmasın ama bence bundan sonraki albümleri ''best of mor ve otesi'' olsun en çok begenilen şarkılarını koysunlar bunlarına ''Dişi Zamir'' de olsun arkadaşım sen benim düşüncelerimi okumuşsun bir kaç gündür aklımda olan bir düşünce vardı: "keşke mvö en iyi şarkılarından karışık bir albüm yapsa adı da best of mvö" olsa diye!! ne diyeyim benim yerime sen söylemişsin süper düşünce ama mvö ye de karışmak gibi olmasın gerçekten
|
||
|
||
ya bu şarkı süper yaaa hele başlangıç müziği yok mu!! evet ya bir albümlerine koysunlar istiyorum bende öyle daha çok değeri anlaşılır şarkının gibi geliyor bana
|
||
|
||
herkes şarkının ne kadarda güzel,dinlenmeye değer,hatta bi BEST OF MVÖ albümünde yeralacak kadar sevilen bi şarkı olduğunu söylemiş..de...ben nasıl olurda bu şarkıyı şimdiye kadar dinlememiş olabilirim kendime inanamıyorum yaaa ![]() ya özür dilerim ama ,bu şarkıyı nerden ve nasıl dinleyebilirim bi fikri olan varmı ..yardımcı olursanız çok çok sevinirim..şimdiden teşekkürler ![]() ühüühüühüüü
|
||
|
||
herkes şarkının ne kadarda güzel,dinlenmeye değer,hatta bi BEST OF MVÖ albümünde yeralacak kadar sevilen bi şarkı olduğunu söylemiş..de...ben nasıl olurda bu şarkıyı şimdiye kadar dinlememiş olabilirim kendime inanamıyorum yaaa ![]() ya özür dilerim ama ,bu şarkıyı nerden ve nasıl dinleyebilirim bi fikri olan varmı ..yardımcı olursanız çok çok sevinirim..şimdiden teşekkürler ![]() ühüühüühüüü ![]() sarkıyı mor ve ötesinin resmi web sitesinden multimedya bölümünden indirip dinleyebilirsin... http://www.morveotesi.com/media.tsp |
||
|
||
ya ben bu şarkının sözlerini tam anlayamıyorum, anlayamıyorum derken anlam olarak değil, bazı yerlerde ne dediği anlaşılmıyor ya da ben anlayamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. aşağıya şarkı sözünü yazdım. yanlışlarım varsa düzeltin bir de bazı yerlerde birden fazla şey anlıyorum o yerlere sayı koydum en alta da neleri anladığımı yazdım. doğrusunu söylerseniz sevinirim ![]() Dişi Zamiri (1) yenilgi olmaz ki, (2) ki hani bitmişti, böyle biter mi herşey sözünde dursan bile, sözün sende durmazdı yerinden kalkmadan giderdin (3) karlar var, yalandan yürürken eski bir şarkının arkasından gülerken (4) dalga geç, dalga geç güzel şeytan durmadan ağlayan resminle ağlayan, inanma... sen de onlar gibisin, karşımda dururken yarım kaldı seni anlattığım, belki de susmam lazım (5) ihanet kokarken, keyfini hiç bozma öldürdüklerin için dokunma lütfen dokunma bana, artık hiçbir şey yapma sen de onlar gibisin, karşımda dururken yarım kaldı seni anlattığım, belki de susmam lazım yarım kaldı seni anlattığım, belki de susmam lazım (1) "son" mu diyor, "o son" mu diyor yoksa "uzun" mu diyor yoksa bunlardan başka birşey mi? ![]() (2) "kalamam" mı diyor, "alamam" mı yoksa başka birşey mi ![]() (3) burdaki tek altarnetif "hala" gibi duruyor. ama ses derinden geldiği için halanın "ha"sını duymadığımdan emin olmak için sordum aydınaltın beni ![]() (4) burda "durma" dediğini düşünüyordum ama o gün dikkatli dinleyince harun abinin "k" sesini çıkardığını duydum orda ne diyor ya ?(5) bu bölümde tam üç tane kelime söylüyor ama ben hiçbirini anlamıyorum. sadece ikinci kelimenin sonunda "z" sesi var sanki,hatta o kelime "gez"e benziyor, bir onu anladım ama o da doğru mu meçhul ![]() bir yardım eli uzatın
|
||
|
||
mor ve otesinin işine karışmak gibi olmasın ama bence bundan sonraki albümleri ''best of mor ve otesi'' olsun en çok begenilen şarkılarını koysunlar bunlarına ''Dişi Zamir'' de olsun arkadaşım sen benim düşüncelerimi okumuşsun bir kaç gündür aklımda olan bir düşünce vardı: "keşke mvö en iyi şarkılarından karışık bir albüm yapsa adı da best of mvö" olsa diye!! ne diyeyim benim yerime sen söylemişsin süper düşünce ama mvö ye de karışmak gibi olmasın gerçekten ![]() Bence'' The Best Of MVÖ'' hayali bile güzel umarım zamanla yaparlar.O günü bekleyecegim |
||