|
||
| çok çok güzel bir şarkı keşke albümlerinden birinede koysalardı... | ||
|
||
emin değillim ama galiba bu şarkının klibi varmış
|
||
|
||
hayır yok hem albümde bulunmayan bir şarkıya neden klip çeksinler ki albüm şarkılarına bile 6 ay aralıkla klip çekerlerken
|
||
|
||
hayır yaa yok bu şarkının klibi ...yani öyle biliyorum
|
||
|
||
doğru aslında çekmezler ama çekseler hoş olurdu ayrıca ben öyle duydum yanlış bilgi verdiğim içinde özür dilerim...
|
||
|
||
| belki mustafa hakkında her şey filminin görüntülerinden oluşan bir klip vardır? film dönemi çekilmiştir.bir derdim var'ın da öyle bir klibi varmış çünkü.olabilir mi?? | ||
|
||
| yok arkadaşlar bu şarkının klibi olsa sitede de olurdu evet bir derdim var ın var ama o filmin soundtrack şarkısıydı ayrıca albümde olmayan bir şarkıya klip çekeceklerini düşünmek garip çünkü klip zaten masraflı bir olay | ||
|
||
| çok güzel bu ya.sözleri müthiş.ihanet ve bu şarkı. adı da çok müthiş! harika.. | ||
|
||
| şarkı çok güzel... özellikle "...dalga geç dalga geç güzel şeytan..." bölümü... aslında albüm dışı şarkılara klip çekenler de var keşke onlar da çekseler ... |
||
|
||
| klibi yok diye biliyorum ben ama olmasınıda isterdim her şarkının klibinin...neden bir albümde olmadığını bende merak ediyorum çünkü sözleri müziği çok güzel... | ||
|
||
| en güzel şarkılarından sözler harika başı ıncubus-anna molly'e benziyor ama dişi zamiri zaten bayadır var | ||
|
||
| sözünde dursan bile sözün sende durmazdi bu sözleri başka kim yazabilirdi ki..bu kadar içten ve zeki başka birileri yok galiba
|
||
|
||
| Sende onlar gibisin karsimda dururken Yarim kaldi seni anlattigim. Belkide susmam lazim. Sözleri gercekten cooook zekice |
||
|
||
Çok farklı bir şarkı.
|
||
|
||
üvey evlat muamelesi yapıldığını düşündüğüm şarkı.konserlerde hiç çalmıyorlar.tamam albüm dışı bir şarkı olabilir ama bu kadar da ayırmasınlar
|
||