|
||
| ilk defa dinledim bu şarkıyı ama çok güzel bir şarkıymış keşke albümlerinin birine koysalardı | ||
|
||
harika bir şarkı.. gizliliğinin ayrı bir güzelliği var bence
|
||
|
||
| dinleyemeyenleriniz varsa http://www.myspace.com/morveotesifancom | ||
|
||
| harunun bu şarkıya solo girişi çok güzel | ||
|
||
| çok güzel bir şarkı her zaman ki gibi... gerçekten mor ve ötesine artık bi best of albüm lazım.. | ||
|
||
| bende ilk defa dinledim ama çok hoşuma gitti çok güzel bir şarkı | ||
|
||
dişi zamiri süper yaaa
|
||
|
||
| şarkının patlama kısmı ayrı bir güzel--sende onlar gibisin karşımda dururken..... çok farklı mükemmel bir parça
|
||
|
||
bu şarkıyı formdaki ilk defa formdaki arkadaşım dinasour sayesinde dinledim çok güzel bir şarkı özellikle"sözünde dursan bile sözün sen de durmazdı yerinden kalkmadan giderdin"kısmı çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| keşke bir albüme koysalar. | ||
|
||
| güzel şarkı gerçekten... | ||
|
||
| şarkı gerçekten güzel.kuzenime ilk dinlettiğimde mvö'nün olduğuna emin misin? demişti.pek onların tarzında değil gibi şarkı,şimdilerde kulaklarım alıştı ama...m.h.h.ş. filminde çalındı demiş bir arkadaş ama ben hatırlamıyorum. ayrıca bir albüme alsın ya da (bu fikir gerçekten çok iyi.umarım gerçekleşir)best of yapsınlar!! |
||
|
||
| mvö tarihinin canlı yayından sonraki en "farklı" şarkısı.yalnız ben merak ediyorum biri bana bu şarkının ne zaman yapıldığını,ne zaman kaydedildiğini anlatabilir mi,ve hiçbir mvö albümünde yok, o zaman nerden biliyoruz biz bu şarkıyı ,yoksa demo olarak mı çıktı? açıklama istiyorum,dişi zamirini dinlerken... | ||
|
||
| tam olarak ne zaman kaydedildiğini bilmiyorum ama 2000'lerin başındadır sanırım. birde hiç bir albümde yok doğru diyorsun ama resmi siteden indirilebiliyor. baya bir röportajlarda falanda sorulmuştu yanılmıyorsam ileriki albümlere koymayı düşünüyor musunuz diye ama böyle kalmasını tercih edeceklermiş (: | ||
|
||
evet bu parça çok özel ve farklı.özellikle şeytan dalga geç demelerinde bitiyorum.albümlerinden birine koymamalarıda aslında iyi olmuş.şarkı özel ve farklı bir yere oturmuş oldu böylece.
|
||