|
||
| benim aklıma birşey geldi. dişi zamrini artık hiç çalmıyorlar. makinada ne demişti:bu şarkıyı unutmak istiyoruz. belkide bu şarkıyı yazdığı kızın bi suçu yoktu,barıştılar vs. o yüzden çalmak istemiyorlar. ayrıca müziğinin rengi 23e benziyor. harun abi sesini büyük düşler albümünde kullandığı gibi sert kullanmış. malum b.d. den önceki albümlerde ,(özellikle gül kendine de ortaya çıkıyor) sesi çok rahat ve yumuşaktı.yanlış anlamayın sesi artık ötü demek istemiyorum.sadece değiştirdi söyleyiş tarzını.değişiklikler,yeniliklere açık bir gruba yakışır zaten
|
||
|
||
| çok güzel bi parça severek dinliyorum tüm mvö şarkıları gibi | ||
|
||
| harikülade |
||
|
||
| Dinledikçe heyecana sokan bi sound u var.harika bi parça. | ||
|
||
| müthiş bir parça | ||
|
||
ya gerçekten çok esrarengiz bir vokal yapmış..ya da bana öyle geliyor ama çok güzel ve de iyiki albümlerde falan yok...
|
||
|
||
dişi zamiri artık efsane gibi birşey olacak mvö tarihinde...kaç albümdür beklenen şarkı bu..mustafa hakkındaki herşey de bir bölümü çalınıyordu şarkının... hayatım iyi ki şarkının sözlerini yazmışsın valla takıla takıla bir hal oldum beeeeeeee bu son yenilgi olmazki , kalamamki hani bitmisti böyle bitermi hersey sözünde dursan bile sözün sende durmazdi yerinden kalkmadan giderdin orda karlar var yalandan yürerken eski bir sarkinin arkasindan gülerken dokunma dalga geç güzel şeytan durmadan aglayan resminle inanmaaa sen de onlar gibisin karsimda dururken yarim kaldi seni anlattigim belki de susmam lazim çaresiz beden ihanet kokarken keyfini hiç bozma öldürdüklerin için dokunma lütfen dokunma bana artik hiç birsey yapma....
|
||
|
||
| HARUKA mütteşem ötesi | ||
|
||
indirmeyenler burdan indirebilir ![]() http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19141.0.html |
||
|
||
çok seviyorum ya bu şarkıyı diğer şarkıları gibi buda bi harika morlar bi dene
|
||
|
||
| gercekten harika bir şarkı..tüm mvö si şarkıları olduğu gibi | ||
|
||
| En güzel şarkılardan biri ama artık neden çalmıyorlar?çok farklı ve etkileyici.. |
||
|
||
mvö nin en sevdiğim şarkıların başında geliyor.şarkı süper.sözleri harika!keşke konserlerde çalsalarda canlı performanslarıyla dinleyebilsek
|
||
|
||
| sözünde dursan bile sözün sende durmazdı yerinden kalkmadan giderdi (!) mükemmell...bazen keşke bir albümünde olsaymış diyorum.. ama böyle gizli daha da güzell
|
||
|
||
| Yetim kalmış gibi sanki ama iyiki kalmış, böyle ayrı daha bir güzel sanki. ve bu kısım sözünde dursan bile sözün sende durmazdı ..! |
||