|
||
| bence cok güzel | ||
|
||
| Ah Ata'm..Harika bir şiir.. Ey birbirine diş bileyen yığınlar! Ey yığın yığın insan gafletleri! Yırtılsın gökteki gafletten perde, Hakikat nerede? Dünyaya böyle bir kişi,böyle bir lider bir daha gelir mi? |
||
|
||
| Ben Atatürk'ten açıkçası şiir yazmasını beklerdim. Çünkü adı üstünde o bir dâhi... Fakat bu konuyu araştırmak lazım günümüzde sitelere güven olmuyor etraf yanlış bilgi dolu... Bu arada şiirden asalet akıyor. |
||
|
||
| "Doğudan çıkan biz,batıda yine biz Nerde olsa,ne olsa kendimizi biliriz." Atamızın bir armağanı daha işte bizlere...Üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin yine de değişmez sözleri, düşünceleri ile bize yol gösteren bir lider... |
||
|
||
| çok güzel bi şiir ya | ||
|
||
Ben Atatürk'ten açıkçası şiir yazmasını beklerdim. Çünkü adı üstünde o bir dâhi... Fakat bu konuyu araştırmak lazım günümüzde sitelere güven olmuyor etraf yanlış bilgi dolu... Bu arada şiirden asalet akıyor. dahi olması şair olmasını gerektirmez.. |
||
|
||
Ben Atatürk'ten açıkçası şiir yazmasını beklerdim. Çünkü adı üstünde o bir dâhi... Fakat bu konuyu araştırmak lazım günümüzde sitelere güven olmuyor etraf yanlış bilgi dolu... Bu arada şiirden asalet akıyor. dahi olması şair olmasını gerektirmez.. |
||
|
||
| ATAMIZIN çok fazla kitap okuduğunu +edebiyatla ilgilendiğinide biliyoruz ben bu performansı beklerdim. ve gerçektende çok ii bir performans göstermiş farklı şiirleride vardır insan yazmaya başladımı bırakamaz eminimki ATAMDA bu performansı görünce brakmamıştır |
||
|
||
şiir çooookk güzel ya.eee kim yazmış
|
||
|
||
çok güzel
|
||
|
||
| Asya'nın ortasında Oğuz oğulları, Avrupa'nın Alpler'inde Oğuz torunları Doğudan çıkan biz,batıda yine biz; Nerde olsa,ne olsa kendimizi biliriz. Atamm iLeri görüşLüLüğü buradan yeniden anLaşıLıyor.. ahh Atam ahh keşke şimdide yaşasaydın
|
||
|
||
| İleri görüşlü Ulu Önderimiz, bu şiirde de kendini çok iyi bir şekilde ortaya koymuş.. ;)Başka bir söze gerek yok.. | ||
|
||
| tek ve mükemmel bir şiir gerçekten de.. | ||
|
||
| gerçekten çok anlamlı bir şiir SağoL | ||
|
||
bir tane daha varmış başka bir sitede görmüştüm
|
||