|
||
| Bu ay poster veriyorlar arkadaşlar farklı bir resim bu sefer ![]()
|
||
|
||
| Çoo....oook teşekkür ederiim..mutlaka almam lazım (: | ||
|
||
| alalım alalım, teşekkür ettik haber için (: dipnot: deniz duy sesimi bak bizim fotoğraf
|
||
|
||
harun daki kürk nedir öyle ya ![]() diğerleri iyi çıkmış ama bilmiyorum... |
||
|
||
harun daki kürk nedir öyle ya bende ilk gördüğümde kürk konusunda aynı tepkiyi vermiştim...
![]() diğerleri iyi çıkmış ama bilmiyorum... |
||
|
||
| poster güzelmiş. ben aldım =) | ||
|
||
o kürk olayına bende aynı tepkiyi verdim ama kerem ö. çok güzel çıkmış fotoda valla
|
||
|
||
alalım alalım, teşekkür ettik haber için (: Almalıyız hemen.dipnot: deniz duy sesimi bak bizim fotoğraf Bizden çarptılar zaten fotoğrafı Tuğçe'm.Telif hakkı yüzünden mahkemelik oluruz biz bunlarla yakında ![]() Gerçek kürk değildir o bence.
|
||
|
||
| almak lazım mutlaka, haber için sağol.. | ||
|
||
aay çok kimik çıkmışlar...
|
||
|
||
çok güzel....
|
||
|
||
| Poster alalım alalım, teşekkür ettik haber için (: Almalıyız hemen.dipnot: deniz duy sesimi bak bizim fotoğraf Bizden çarptılar zaten fotoğrafı Tuğçe'm.Telif hakkı yüzünden mahkemelik oluruz biz bunlarla yakında ![]() Gerçek kürk değildir o bence. ![]() Yok değildir, 5 Ocak İzmr konserinde kuliste giydiği cekete benziyor (: Haber için teşekkürler, farklıymış bu sefer resim alalım hemen (: |
||
|
||
haber verdiğiniz için teşekkürler...
|
||
|
||
| hemen almalıyım haber verdiğin için çok teşekkürler çok garip çıkmışlar (öcüüü her an birine kafayı geçirecekler gibi bakmışlar resimde )
|
||
|
||
aaaa ben aldım ama mvö posterinin arkasında çilekeşin çok güzel bir fotoğrafı (aslında kolaj ama neyse )var, ikisine de kıyamadım asamadım hiçbir yere ...
|
||