|
||
harun daki kürk nedir öyle ya evet,bir acayip durmuşş ![]() diğerleri iyi çıkmış ama bilmiyorum... ![]() bir de yüxexes'i takdir ettim doğrusu! diğer dergilerdeki gibi aynı pozu vermemişler.yenidenpara biriktirip alacağım. bu ay dergilere ve kontörlere gitti paralar
|
||
|
||
| bu ne ya? önüne gelen her dergi bir şeyler yayınlamış ha! poster-röportaj...fazla popülerite göstergesi,tehlikeli aman dikkat! | ||
|
||
sonunda farklı bir poster,alalım.o kürk değil ya,sadece önleri tüylü bir ceket ya da mont.
|
||
|
||
| aldım yüxexes'i poster muhteşem olmuş...ayrıca pentegram'ın bostancı gösteri merkezinde verdiği konserin fotoğraflarında kerem özyeğen küçük bir resimde olsa çıkmış alanların dikkatini çekmiştir zaten... | ||
|
||
| Bunuda alacağım(: | ||
|
||
haber için teşekkürler.. ![]() bu dergiyide aldım..hemen astım..posterini...odamın en güzel yerine..
|
||
|
||
sonunda farklı bir poster,alalım.o kürk değil ya,sadece önleri tüylü bir ceket ya da mont. yine de yakıştıramadım ![]()
|
||
|
||
bende aldım posteri hemen astım zaten duvarlarıma çok güzel!!
|
||
|
||
daha alamadım ...............
|
||
|
||
Haruna laf yok cok yakışmış giydiği.Hepsi harika.
|
||
|
||
Evet katılıyorum Harun'a laf yok.
|
||
|
||
harundan korktum bir an ![]() röportaj falan yok mu acep yaa |
||
|
||
poster müthismis ya almak lazim da neyse alman versionu vardir bizim bayilerde
|
||
|
||
Kürk gerçek değildir ya Harun'dan beklenir mi öyle birşey Harika bir fotoğraf.. |
||
|
||
ya offf alamadım dün markete gittim yoktu sadece bu dergi olmasa neyse diycem diğer mor ve ötesinin çıktığı dergilerde yoktu ............................
|
||