|
||
| Rock’ın asi kızı Özlem Tekin, eğlence anlayışını değiştirecek bambaşka bir şov’la geliyor; “Hiperaktif” Rock müziğin başarılı ismi Özlem Tekin, yepyeni bir şov programı ile Kral TV’de! Yalnızca müzikte değil, tiyatro, sinema ve müzikal gibi sanatın diğer dallarında da başarı çalışmalara imza atan sanatçı; müziği, sohbeti ve eğlenceyi “Hiperaktif”de buluşturuyor. Sanat dünyasından sevilen isimlerin konuk olacağı programda, canlı perform anslar, neşeli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve skeçler yer alıyor. Özlem Tekin’in muhteşem şarkıları ve yorumuyla renk katacağı programda ayrıca sanatçı, program için özel olarak hazırlanan skeçlerde de rol alacak. Özlem Tekin’in , “Binbir Yüzünü” görebileceğiniz tek eğlence programı “Hiperaktif”, her Salı saat 22:00'de Kral TV'de... Her Salı Saat 22:00'de Kral Tv'de |
||
|
||
| Programın bu haftaki(8 nisan 2008 salı günü) konukları, Rock müziğinin genç ve yetenekleri temsilcileri Emre Aydın ve Gripin... izleyeceğim bakalım (: |
||
|
||
aaa tam da saatine koymuşlar ya =/ Sanırım kaçırmak zorunda kalacağım
|
||
|
||
tamda maç saatine koymuşlar ya bende izleyemem.
|
||
|
||
| cıvık bişey olcak gibi... | ||
|
||
özlemin kraltvde sunduğu
salı günleri saat 22.00da başalayan hiperaktif isimli programından görüntüler http://www.youtube.com/watch?v=YsccitoJBDk (pınar aylin -özlem değermi canlı yanlız özlem şarkıya 2.40 ta katılıyo) http://www.youtube.com/watch?v=HE9pzMRv49w(badem-özlem kalpsiz canlı) bu arada ekleyim özlemin sesi bazen şarkıyı söylediği halde duyulmuyo bu mikrofondan kaynaklanıyo özlemde zaten bunu sık sık söyledi yönetmenim mikrofon sorunlu diye kralın ses sistemi zaten berbat yazık şarkı söylemeye çalışmışlar ama olsun özlem hep harika |
||
|
||
Volkan Konak vardı bu hafta programda,şans eseri tv'de gördüm bende..çok uzun zaman olmuştu Volkan Abi'yi görmeyeli acayip özlemişim valla oturdum izledim programı..izleyen var mı bilmiyorum ama Özlem Tekin bence program falan sunmasın,sinir etti beni ve ekran başındakileri...nerden mi anladım; iki kişi aradı ve ikiside Özlem Tekin'i garip hareketleri yüzünden(çünkü milletin dikkatini dağıtıyordu kendileri) küçük bir eleştiride bulundular.Özlem pek oralı olmadı ama neyse...birde Volkan Konak'ın hiçbir parçasını bilmiyor ve onu tanımıyor tutmuş adama ısrarla horon tepelim(tepmek değil onun doğrusu ''horon etmek''tir.bunu da yanlış söylüyor.) diyor.. zaten Volkan Konak da sıkıldı sanırsam biraz bu durumdan,hareketli bir türkü söyledi zaten sonrasında da gitti.. |
||
|
||
| özlem tekin geçen güm üçnoktabir'in konuk basçısına ukalalık yaptı.O yüzden artık sevmiyorum onu; özlem tekin de çok iyi olsa tamam dicem ama gereksiz ukalalık yapıyo,kimine göre olduğu gibi görünüyodur ama bana yapmacık geliyor. | ||
|
||
çok laubali
|
||
|
||
| ya gerçekten güzel programınn konsepti ama özlem tekin beceremiyor bana göre,araya şahan gibi kısa vetereler yapmışlar ona daha bir gıcık oldum.zaten rock'ın asi kızı demek gelmiyor artık içimden çünkü benim mtv'im diye programda onu izledigimde yani önüme gelen fırsatı degerlendiriyorum özlellikle gidip yapmıyorum demişti biraz ne bileyim tadı kaçtı benim için;ama ama ben ses rengini seviyorum bütün şarkıları olmasada güzel söylüyor.bu programda pek bir adı gibi olmamış çünkü özleme bakmaktan yorulyorum ve ayrıca çogu konugunun sözünü yarıda kesiyor konuyu kopartıyor yav sinir oldum | ||