|
||
| arkadaşlar.. şöyle sorayım takıntılı mısınız?.. bana: Test Sonucu:Hafif obsesifsiniz(takıntılısınız) çıktı bakalım sizin durumuz nasıl? ![]() http://www.testler.org/test.php?test=50 |
||
|
||
| Test Sonucu:Hafif obsesifsiniz(takıntılısınız) Dogru galiba.. |
||
|
||
normal çıktı bana şaşırdım yani..aaa ben normal!!inşallah inşallah
|
||
|
||
| Test Sonucu:Şiddetli derecede obsesifsiniz(takıntılısınız) Bunu zaten biliyordum.Takıntıları,saplantıları,paranoyaları olan bir insanım.Olan bana değil çevremdeki insanlara oluyor.Çoğu kez takıntılarım,saplantılarım ve paranoyalarım onlara zarar veriyor.En nefret ettiğim yanı bu.Psikolojik yardım almayı planlıyorum. |
||
|
||
Test Sonucu:Ağır derecede obsesifsiniz(takıntılısınız)
|
||
|
||
hafif takıntılıymışım ..............
|
||
|
||
Test Sonucu:Şiddetli derecede obsesifsiniz(takıntılısınız) doğru Valla
|
||
|
||
Test Sonucu:Tebrikler normalsiniz. hey ! işte ben buyum 4 yanım deli bir ben akıllı sevdim bu testi aşık oldum hatta
|
||
|
||
| Test Sonucu:Orta derecede obsesifsiniz(takıntılısınız) biliyodum zaten
|
||
|
||
| Test Sonucu:Ağır derecede obsesifsiniz(takıntılısınız) Sanırım doğru.. |
||
|
||
bende Orta derecede obsesifsiniz(takıntılısınız) hayret
|
||
|
||
| test sonucu: tebrikler normal çıktınız ayıptır söylesi çok normalimdir
|
||
|
||
| Buyrun bakalım arkadaşlar (: http://www.testler.org/test.php?test=7 Test Sonucu:Yüreğiniz hep başkaları için çarpıyor ve ihtiyacı olanlara empati göstermek için adeta çırpınıyorsunuz. Aileniz, işyeriniz ve ülkeniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak tam bir empati için, sorunları paylaşmaktaki başarınızı, çözüm üretiminde de göstermeniz lazım. Çünkü empati, ancak sıkıntılar ve dertler azaldığında gerçek anlamını bulur. |
||
|
||
| Test Sonucu:Yüreğiniz hep başkaları için çarpıyor ve ihtiyacı olanlara empati göstermek için adeta çırpınıyorsunuz. Aileniz, işyeriniz ve ülkeniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak tam bir empati için, sorunları paylaşmaktaki başarınızı, çözüm üretiminde de göstermeniz lazım. Çünkü empati, ancak sıkıntılar ve dertler azaldığında gerçek anlamını bulur. çırpınıyorum görün beni ama boğuluyorum galiba |
||
|
||
| Test Sonucu:Yüreğiniz hep başkaları için çarpıyor ve ihtiyacı olanlara empati göstermek için adeta çırpınıyorsunuz. Aileniz, işyeriniz ve ülkeniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak tam bir empati için, sorunları paylaşmaktaki başarınızı, çözüm üretiminde de göstermeniz lazım. Çünkü empati, ancak sıkıntılar ve dertler azaldığında gerçek anlamını bulur. doğrudur mesela okulda bir kavgada filan iki tarafada empati kurması gerektiğini anlatmaya çalışırım haaa ama işe yaramaz o başka
|
||