|
||
| Test Sonucu:Strese neden olabilecek olaylar seni pek fazla ilgilendirmiyor. Karşılaştığın beklenmedik durumların üstesinden gelebiliyor, başkalarının kafasını taktığı durumları önemsemiyorsun. Sınavlardan hep yüksek not alman, sevgilinle günde yüz kere konuşman gerekmiyor. Yeri geldiğinde rahat, vurdumduymaz ve aldırmaz olabiliyorsun. Bir taraftan bu tabii ki iyi, bu gidişle sen hep genç kalır, uzun ve sağlıklı yaşarsın! Ama bazen biraz abartıya kaçtığında bir gerçek. İşlerin hep yoluna gireceğini düşünmek, her şeyin üstesinden geleceğine inanmak süper de, işlerin ters tepme olasılığı da var, değil mi? Sen çaba sarf etmezsen, hayat sana her zaman gülmez ki? bana oldukça uygun bir sonuç... |
||
|
||
| Test Sonucu:Tebrikler normalsiniz valla normalmişim
|
||
|
||
| Test Sonucu:ÖNSEZİLİ: Önsezilerin çok kuvvetli ve sen onlara güveniyorsun. İçgüdülerinin hayatını yönlendirmesine izin veriyorsun. Bu da seni başarılı yapıyor. Öğretmenlerin seni sevmesi, beğendiğin çocuğun senden hoşlanması, moda hakkındaki doğru kararların hep önsezilerinin gücü sayesinde. hıı hemende koydu teşhisi daha ben bile kendimi çözemedim.. [/color][/color]
|
||
|
||
| Test Sonucu:Başkalarına ancak kendi vicdanınızı rahatlatmak için ve kendi menfaatinizi düşündüğünüzde empati gösteriyorsunuz. Empatinizin bu "egoist" kökeni, başkaları tarafından seziliyor ve çevrenize verdiğiniz desteğin değerini düşürüyor. İyiliğinize "karşılık bekleme" alışkanlığı, bir noktadan sonra duygusal zekanızın güçlenmesini de önlüyor. yok yaa.. benim gbi empati kurabilen insan mı var acaba
|
||
|
||
| Test Sonucu:İnsanları seviyor ve fakir-zengin ayırımı yapmadan herkese aynı saygıyı gösteriyorsunuz. Çözüm üretiminde de iyisiniz. Empati duygularınızın çok güçlü olması, sosyal zeka katsayınızı da yükseklere çıkarıyor. Bu tutum ve davranışlarınızın ödülü ise çevrenizden gördüğünüz saygı oluyor. Ancak başkalarına destek olayım derken, kendi kişisel gelişiminizi de ihmal etmekten kaçının | ||
|
||
| Birşey sormak istiyorum ben.Ağır derece obsesif mi daha kötü,yokda şiddetli derece obsesif mi daha kötü oluyor? Çözemedim ben. |
||
|
||
| Test Sonucu:Tebrikler normalsiniz. tamda beklediğim gibi...
|
||
|
||
ohoo bu hatalı çıktı. ben normal miyim
|
||
|
||
...Test Sonucu:Yüreğiniz hep başkaları için çarpıyor ve ihtiyacı olanlara empati göstermek için adeta çırpınıyorsunuz. Aileniz, işyeriniz ve ülkeniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak tam bir empati için, sorunları paylaşmaktaki başarınızı, çözüm üretiminde de göstermeniz lazım. Çünkü empati, ancak sıkıntılar ve dertler azaldığında gerçek anlamını bulur. |
||
|
||
| BAYAN-ERKEK COOL Herkes sizi beğeniyor, sizinle arkadaş olmak istiyor. Erkekler sizi elde etmek için fırsat kovalıyor. Bunların sebebi ne, biliyor musunuz? Hayatın yükselişler ve inişlerle dolu olduğunu bilmeniz ve ne olursa olsun soğukkanlılığınızı kaybetmemeniz. "Life Makeover" (Hayat Makyajı) adlı kitabında yazar Cheryl Richardson sizi şöyle değerlendiriyor: "Her soruna çözüm buluyorsunuz ve heyecanlarınıza hakim olabiliyorsunuz. Bir sorun kafanızı meşgul ettiğinde önce durup dikkatinizi başka bir şeye veriyorsunuz. Sakinleştikten sonra olaya mantıklı bir gözle bakıyorsunuz." Sizi bu kadar soğukkanlı yapan ne? Doğal bir olayı, olağanüstü bir olaydan ayırt edebiliyor ve kritik durumlara fazla dikkat çekmeden çözüm bulabiliyorsunuz. İşyerinde hakkınızı istemeyi biliyorsunuz ve elinizde olan olayları başarıyla yönetiyorsunuz. Talihsizlik veya kaza denebilen sorunlarla da fazla kafanızı yormuyorsunuz. Gerektiği zaman kısmet, demeyi de biliyorsunuz ve bunun için olaylar sizi asla altüst etmiyor. Tutumunuzdaki en iyi özellik ne biliyor musunuz? Bir terfi veya çok yakışıklı bir erkek elde ettiğinizde, bunu şans olarak nitelemiyorsunuz. Bu başarıyı sizin kazandığınızı biliyorsunuz. valla bana çok hoş bişey çıktı:) ![]()
|
||
|
||
| Test Sonucu:BAYAN-ERKEK COOL Herkes sizi beğeniyor, sizinle arkadaş olmak istiyor. Erkekler sizi elde etmek için fırsat kovalıyor. Bunların sebebi ne, biliyor musunuz? Hayatın yükselişler ve inişlerle dolu olduğunu bilmeniz ve ne olursa olsun soğukkanlılığınızı kaybetmemeniz. "Life Makeover" (Hayat Makyajı) adlı kitabında yazar Cheryl Richardson sizi şöyle değerlendiriyor: "Her soruna çözüm buluyorsunuz ve heyecanlarınıza hakim olabiliyorsunuz. Bir sorun kafanızı meşgul ettiğinde önce durup dikkatinizi başka bir şeye veriyorsunuz. Sakinleştikten sonra olaya mantıklı bir gözle bakıyorsunuz." Sizi bu kadar soğukkanlı yapan ne? Doğal bir olayı, olağanüstü bir olaydan ayırt edebiliyor ve kritik durumlara fazla dikkat çekmeden çözüm bulabiliyorsunuz. İşyerinde hakkınızı istemeyi biliyorsunuz ve elinizde olan olayları başarıyla yönetiyorsunuz. Talihsizlik veya kaza denebilen sorunlarla da fazla kafanızı yormuyorsunuz. Gerektiği zaman kısmet, demeyi de biliyorsunuz ve bunun için olaylar sizi asla altüst etmiyor. Tutumunuzdaki en iyi özellik ne biliyor musunuz? Bir terfi veya çok yakışıklı bir erkek elde ettiğinizde, bunu şans olarak nitelemiyorsunuz. Bu başarıyı sizin kazandığınızı biliyorsunuz. bana çok güzel şeyler çıktı vay be ben neymişim de haberim yokmuş
|
||
|
||
| Test Sonucu:Yüreğiniz hep başkaları için çarpıyor ve ihtiyacı olanlara empati göstermek için adeta çırpınıyorsunuz. Aileniz, işyeriniz ve ülkeniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak tam bir empati için, sorunları paylaşmaktaki başarınızı, çözüm üretiminde de göstermeniz lazım. Çünkü empati, ancak sıkıntılar ve dertler azaldığında gerçek anlamını bulur. |
||
|
||
| Test Sonucu:CESARETLİ Sen süper birisisin. Hiçbir şeyden korkmuyorsun. İnsanlar da senin cesaretine ve kararlılığına hayranlar. Zor olayların üstesinden nasıl geleceğini çok iyi biliyorsun. Çevrendekilerin çoğu sana hayran | ||
|
||
| Test Sonucu:Strese neden olabilecek olaylar seni pek fazla ilgilendirmiyor. Karşılaştığın beklenmedik durumların üstesinden gelebiliyor, başkalarının kafasını taktığı durumları önemsemiyorsun. Sınavlardan hep yüksek not alman, sevgilinle günde yüz kere konuşman gerekmiyor. Yeri geldiğinde rahat, vurdumduymaz ve aldırmaz olabiliyorsun. Bir taraftan bu tabii ki iyi, bu gidişle sen hep genç kalır, uzun ve sağlıklı yaşarsın! Ama bazen biraz abartıya kaçtığında bir gerçek. İşlerin hep yoluna gireceğini düşünmek, her şeyin üstesinden geleceğine inanmak süper de, işlerin ters tepme olasılığı da var, değil mi? Sen çaba sarf etmezsen, hayat sana her zaman gülmez ki? dogru degil ya ![]() |
||
|
||
| Test Sonucu:Stres seviyen o kadar yukarılardaki, sürekli avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorsun. Farkında mısın, gerekli gereksiz her şeyi ne kadar çok abartıyorsun! Belki de bu, hayatında her şeyin mükemmel olmasını istemenden kaynaklanıyor. Her zaman en iyisini istemek tabii ki güzel, ama olmadığında da bununla başa çıkabilmelisin. Sınavdan 100 değil de arada sırada 60 alsan ne olur sanki? Uyku problemleri, sinirlilik, konsantre olmada güçlük, kararsızlık; bunlar hep stresten dolayı, unutma! Artık her şeyi kafana takmaktan vazgeç. Bak gör, bir şeyler değişmeye başlayacak. Stresle baş etme yöntemleri: " Sık sık yürüyüş yap, " Sürekli kendini yorma. Mutlaka iyi dinlen ve kendine zaman ayır, " Sosyal çevrene öncelik ver, sosyal aktivitelerde bulun. Arkadaşlarınla ilişkilerini kuvvetlendir, •" Aileni yeniden keşfet. Onlarla bolca vakit geçir, " İnanç dünyanı zenginleştir. İnanmak bir bakıma güvenmek demektir, Ruhunu yenileyen, beynini rahatlatıcı uğraşlar edin. Yoga meditasyon aynen böyle herşeyi kafaya takarım ![]() |
||