|
||
| ayrıntılı bilgiler yakında 14-15 Nisan: Athina, Yunanistan 16-17 Nisan: Tiran, Arnavutluk 18-19 Nisan: Üsküp, Makedonya 21-22 Nisan: Lizbon, Portekiz 5-6 Mayıs: Kiev, Ukrayna 7-8 Mayıs: Bakü, Azerbaycan 9-10 Mayıs: Tiflis, Gürcistan |
||
|
||
morlarım oradada tozu dumana katıp gelirler...
|
||
|
||
morlarım oradada tozu dumana katıp gelirler... ![]() hem de ne toz duman ..........
|
||
|
||
almanya'ya gelirler diye ümit ediyordum bende
|
||
|
||
inşallah bu konserler eurovision için iyi olur.. desenize morlarımız yine coşturacaklar..
|
||
|
||
atina'ya beni de götürsünler lütfenn götürmüyorlarsa da hediye isterim ![]() çoğu kişiden duyduğum sözler "deli harika şarkı birinci olabilir BENCE" yorumları, turneye çıksınlar dünya da duysun o harika şarkıyı sonra gelsin oylar he bir de yunanistan'ın temsilcisi bizim şarkımızı çok beğenmiş ve bende bir "deliyim" demiş
|
||
|
||
bir de yunanistan'ın temsilcisi bizim şarkımızı çok beğenmiş ve ben de bir "deliyim" demiş ![]() Harika bir jest olmuş Herkesin deli olmaktan gurur duyacağını düşündüğüm günler yaklaştı demekki
|
||
|
||
| morlarımız eurovision'a gitmeden tozu dumana katacaklar avrupayı sarsarlar... (avrupa avrupa duy sesimizi işte bu morların ayak sesleri) |
||
|
||
almanya'ya gelirler diye ümit ediyordum bende ![]() bende öyle ümit ediyordum, yurt disi konserleri diye okudugumda kesinlikle Almanyaya'da gelirler diye düsünmüstüm, cok sevinmistim yaa , üff ama buraya gelmiyorlar,
|
||
|
||
| Avusturya'ya gelmiyeceklerini biliyordum, gelmiyorlar da.. | ||
|
||
| avrupa harika konserler avrupadaki mor ve ötesi severleri bekliyor.. | ||
|
||
| daha çok ülke bekliyordum ama avrupayı bu konserlerle deli edecek mvö | ||
|
||
| Eurovisiondan önce çok işe yarar zaten, yabancılar bizim şarkıya hayranlar... | ||
|
||
| evet bu turne gerçekten iyi olacak eurovision da işimize çok yarayacak | ||
|
||
| Bizimkiler baya yorulacak desenize; ama değer ya harika olacak.Tüm dünya duyacak morlarımızı. | ||