|
||
| Eminim Avrupa yerinden oynayacak. | ||
|
||
evet yaaaa inşallah onlar için iyi olur hem moral de almıs olurlar değil mı ![]() Dilimizi düzgün kullanalım lütfen. |
||
|
||
ben inanamiyorum ya : mor ve otesi burdaymis : Uskup'teymis : inanamiyorum :
bu konsere gidemezsem var ya : intihar filan ederim : |
||
|
||
| [ bir de yunanistan'ın temsilcisi bizim şarkımızı çok beğenmiş ve ben de bir "deliyim" demiş inanmayin yaa bizans oyunu insnin yuzune guler bunlar biliyorz yunanlilari![]() bazi takip etigim yunana forumlarinda sarkiya dair yorum veya elestirilerde bulunacakalri yerde direk morlara elestiriler harunun sesinin kotu oldugu turkler rocktan ne anlar rock yapanda mi varmis orda cok sasirtici turkce diline dair elestiriler cok cirkin bir dil oldugnu hic kulaga hos gelemdigi sanslarinin sifira kayin oldugnu hataa taaaa istanbulun fethine kadar isi goturenler var ne alaka deli sarkisiyla istanbulun fethi..? ayrica yunan ana haber bultenelrinde kalomoiranin turkiyeye ziyaretini "turkler kalomirayi gordu sarkimizi dinledi panikledi korktu" gibi yorumlar yapmasi ne kadar dogru bilmem yunanstandan morlara oy cikacagini sanmam turkiyedekiler sizde aldanmayin yaa uyanik olun yaa iki seneden beri yunastandan turkiyeye oy cikmiyo hic hemde turkiye ise nerdese tam puana yakin oy gonderiyo... morlarin yunanasitana gelmesine cok sevindim ama atina benim yasadigim yere 12 saat kadar uzaklikta oldugu icin gidip destekleyemedim arkanizdayim diyemedim ama yarisma gecesi oylarimlza destekleyecegiz morlariiiiiii ![]() |
||
|
||
gerçekten birçok ülkenin eurovision şarkılarını dinledim bizim şarkımız birtane başka birşey diyemeyeceğim. Morlarımız yurtdışına gitsinler oraları bir coştursunlar da insanlar gerçek müzik ne demek bir görsün
|
||
|
||
| evet baya yorucu olacağı belli ama sonucu iyi olacak.. | ||
|
||
[ Aynen.Zaten (pardon ama) o karıya sinir oldum.Ne o yapmacık hareketler,oy toplamak için kendini sempatik göstermeye çalışmalar, ben başka şeyler yapar diye de düşündüm ama korktuğum başıma gelmedi Allah'tan.Allah'ım yarabbim şarkının neyine korkucaz ki biz bir de yunanistan'ın temsilcisi bizim şarkımızı çok beğenmiş ve ben de bir "deliyim" demiş inanmayin yaa bizans oyunu insnin yuzune guler bunlar biliyorz yunanlilari![]() bazi takip etigim yunana forumlarinda sarkiya dair yorum veya elestirilerde bulunacakalri yerde direk morlara elestiriler harunun sesinin kotu oldugu turkler rocktan ne anlar rock yapanda mi varmis orda cok sasirtici turkce diline dair elestiriler cok cirkin bir dil oldugnu hic kulaga hos gelemdigi sanslarinin sifira kayin oldugnu hataa taaaa istanbulun fethine kadar isi goturenler var ne alaka deli sarkisiyla istanbulun fethi..? ayrica yunan ana haber bultenelrinde kalomoiranin turkiyeye ziyaretini "turkler kalomirayi gordu sarkimizi dinledi panikledi korktu" gibi yorumlar yapmasi ne kadar dogru bilmem yunanstandan morlara oy cikacagini sanmam turkiyedekiler sizde aldanmayin yaa uyanik olun yaa iki seneden beri yunastandan turkiyeye oy cikmiyo hic hemde turkiye ise nerdese tam puana yakin oy gonderiyo... morlarin yunanasitana gelmesine cok sevindim ama atina benim yasadigim yere 12 saat kadar uzaklikta oldugu icin gidip destekleyemedim arkanizdayim diyemedim ama yarisma gecesi oylarimlza destekleyecegiz morlariiiiiii ![]() Buna sadece gülerim.Şarkıda iş yok hele klip tamamen kadının göğüslerini ve arkasını sallamasından ibaret.Eurovisionda o Bizanslı birinci olursa tamamen bunlardandır.Aksi halde birinciliği en çok hak eden morlar zaten.Ben eminim o konserlerde de Avrupayı sallayacaklar..Morlarımıza şans dilemeye gerek bile duymuyorum ihtiyaçları bile olmayacak bence
|
||
|
||
| ve mutlu son ::::::: arkadaslar "onlar" 'la tanistim : resim cektim :(harun abi haric) : ve de olumsuz bi sey oldu : konsere alinmadim : ama olsun : kerem ozyegen bizi cikista teselli etti : imzalar da aldim " |
||
|
||
ya bir şey soracağım yurtdisi konserleri bunlarla sinirli kalacak mi?ben suan Moskova dayim da buraya da bir konser duzenlerlerse super olur!!!
|
||
|
||
şu sıralar gözükmüyor öyle plan. ileride olursa duyurulur zaten
|
||