|
||
| Onun hayatı hakkında ilginç bilgiler bulundu... İtalya'nın Floransa kenti yakınındaki Vinci Kasabası'nda doğan Leonardo Da Vinci'nin hayatı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Francesco Cianchi'nin yazdığı "Leonardo'nun annesi köle miydi" adlı kitapta Vinci'nin babasına ait bir arkadaşından miras kaldığı ve annesinin köle olduğu öne sürülüyor. Kitaba göre Vinci'nin iki tane daha kardeşi olduğu iddia ediliyor... |
||
|
||
Dan Brown un The Da Vinci Code romanını okudum hiç beğenmedim abartmışlar bende gaza gelip okumuştum (kurgusu güzel ) film de güzel değildi bence .. leonardo gizemli tıpkı tabloları gibi mükemmel ![]() |
||
|
||
| adamın hayatıyla ilgilenmiyorum ve bu konu sanatsala ne kadar yakışır onu da bilemiyorum magazinsel kaçıyor da | ||
|
||
Vallahi Mona Lisa ile ilgilenirdimde onunda pek bir sırrı çıkmadı yoksa sırları severim. bu adamdanda sır çıkmayacağını sanıyorum.
|
||
|
||
| Bir ara bunla ilgili birşey söylendi ama bildigim iyi oldu | ||
|
||
| kurgusal şeyler nedense daha çok hosuma gidiyor da vinci Mona Lisa bile sırlar içeriyor diyorlar ama çalındığında bence orjinaliyle değiştirilmiş olabilir buda benim kurgum.. | ||
|
||
olay çok büyütülüyor gibi bence.adamın hayatından bize ne? yaptığı eserlere bakalım.yapmış olduğu eserlere lafım yok tabii.hepsi ayrı bir güzel.
|
||
|
||
| ben da vıncı nın hayatını izlemiştim hala çözülmemiş bir sürü sırrı var | ||