|
||
| An geldi.. Ölüm soğukluğunu burada da estirdi... Kerem Özyeğen'in anneannesi vefat etti... Perşembe günü ikindi namazıyla beraber toğrağa verildi. Kendisine Allah'tan rahmet; başta Kerem abimiz olmak üzere yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz... |
||
|
||
| Başımız sağolsun. | ||
|
||
çok üzüldüm ..başımız sağolsun
|
||
|
||
gercekten cok üzüldüm, basimiz sagolsun
|
||
|
||
| Allah Rahmet Eylesin | ||
|
||
| Ölüm demek kaybetmek değildir.Onu sahiplenmek sadece kendi içinde yaşatmaktır. Tüm yakınlarına sabır diliyorum.Başınız sağolsun Kerem abi. |
||
|
||
| Kendisine Allah'tan rahmet; başta Kerem abimiz olmak üzere yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz... | ||
|
||
Başımız sağolsun.
|
||
|
||
| Yaşamak sadece nefes almaktan ibaret değil,hepimiz biliyoruz. Kerem Abimiz ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. |
||
|
||
Mekânı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin
|
||
|
||
| Allah rahmet eylesin. Kerem abi ve tüm yakınlarına Allah sabır versin. | ||
|
||
başımız sağolsun kerem abimize ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum Allah sabır versin .....
|
||
|
||
| Allah Rahmet Eylesin..Kerem Abiye ve tüm yakınlarına Allah sabır versin.. | ||
|
||
| Başımız sağolsun..Allah Rahmet Eylesin.. | ||
|
||
Yaşamak sadece nefes almaktan ibaret değil,hepimiz biliyoruz. Kerem Abimiz ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Evet Deniz'e katılıyorum.. Başımız sağolsun. Yakınlarına ve Kerem abiye de baş sağlığı diliyoruz. |
||