|
||
| başımız sağ olsun, mekanı cennet olur inşallah.. kerem özyeğen'e sabırlar diliyorum... | ||
|
||
| Cok üzüldüm bende.. Allah rahmet eylesin.. Basimiz sag olsun.. |
||
|
||
| kendisine allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum başın sağolsun kerem abi. | ||
|
||
| perşembe günü bu haberi duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. kerem abinin başı sağolsun... hay allah!.. tam da eurovision öncesi... eee olanla ölene çağre yoktur. |
||
|
||
| başımız sağolsun allah rahmet eylesin | ||
|
||
Kendisine ve ailesine başsağlığı,anneannesine de rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun
|
||
|
||
| mekanı cennet olur inşallah Allah rahmet eylesin haberlederde hiç duymadıkta kerem abime ve ailesine Allah'tan sabır diliyorum dediğiniz gibi tam eurovision öncesi darbe oldu nasıl üzülmüştür abim şok oldum ya tekrar Allah rahmet eylesin eğle değil eyledir. araştırdık ta yazıyoruz |
||
|
||
basimiz sagolsun,bende gercekten cok üzlüdüm
|
||
|
||
başımız sağolsun kerem abime ve yakınlarına allah sabır versin mekanı cennet olsun
|
||
|
||
başımız sağ olsun..üstelik eurovision öncesi ...Allah ailesine sabır versin
|
||
|
||
| Başımız sağolsun...Allah sabır versin yakınlarına ve tüm sevenlerine Biliyorum ki onlar güçlüdür bu üzücü haberin üstesinden de kalkabilirler
|
||
|
||
ayyyy.. canımçok üzülmüştür zaten kırılgan adam başımız sağ olsun
|
||
|
||
| Başımız sağolsun allah rahmet eylesin. | ||
|
||
| çok üzüldüm keremime... başımız sağolsun... |
||
|
||
| başımız sağ olsun... ben de yakınlarda babaannemi kaybetmişim, sanırım anlayabilirim onu. gerçekten çok üzücü, allah sabır versin | ||