|
||
| Karşıt görüşlere sahip iki genç birbirini sevebilir mi? Mutlu olabilir mi? Aşk savundukları değerlere ihanet mi? Hangisi doğru yol, insan hep doğru olanımı yapar.Aşk taraf tutar mı.Bu kavram yangınında ölene dek cayır cayır yanar mısın yoksa canını alıp kaçar mısın? Şahit olduğum aşk öyküsü sonu henüz yazılmadı... Bende sizin teorilerinizi öğrenmek istedim
|
||
|
||
aşk tüm engelleri ezip geçen kural tanımaz bir soyut kavramdır ama gel gör ki bazen bir şeylere boyun eğmek gerekiyor keşke olmasa kavramsız sınıfsız tarafsız karşıt görüşsüz tüm çıplaklığıyla ve saflığıyla aşk yaşanılmaya izinverilse
|
||
|
||
ben tecrübelerime dayanarak derim ki eğer bir ilişkide erkek ve kadının fikirleri tamamen zıtsa ama yinede birbirlerini seviyorlarsa;erkek bir konuda görüşünü söyler kadın sürekli üstün olmak için fikrini söyler ve çoğu zamanda kazanır...(kadın çok sevdiği için üstün olmak istiyor bence ) erkek 1 oynar 3 oynar 23 oynar ve yorulur devam edemez ama kadın sonsuza kadar.... Görüşleri çoğu zaman farklıdır ..ama ortak noktaları daha çoktur önemli olan bunları görebilmeleridir. tüm bu anlaşılma süreci düzene yenik düşmesse aşk galip gelir... aşk taraf tutmaz bence ... ama kesinlikle eminim ki tanrı aşkın tarafını tutuyor... (bknz anlamlı tesadüfler) |
||
|
||
| aşk sevme derecesine göre taraf tutar | ||
|
||
| insandan insana değişir... bazı kişiler için bazı görüş veya fikirler önemli olmazken bazı kişiler için bunlar çok önemlidir(örn:ben ) |
||
|
||
| Bu teori bizim Türk filmlerinde sıkça var.. | ||
|
||
| gercekten seversen bence tutmaz ama sevıyorsan | ||
|
||
bu kişilikle yakından alakalı birşey bence ve ben asla kişiliğimden ödün vermem
|
||
|
||
aşık oldugunda gözün hicbirseyi görmez ama bu herkes ıcın gecerlı degıl bence
|
||
|
||
| tam bunu okurken a avvv sen beni aşkın cellatı yaptın diyor Bilge... | ||
|
||
| kişiden kişiye farklılık gösteriyor | ||
|
||
| Bence kişiden kişiye de değişir... Kimisi vardır ortak yönü fazla olan insanla daha çok şey paylaşır,kimisi vardır zıt görüşlere sahip olduğu insanla daha çok şey paylaşabilir. Önemli olan saygıyı ve sevgiyi kaybetmeden aşkı yürütebilmektir... |
||
|
||
Bence kişiden kişiye de değişir... Kimisi vardır ortak yönü fazla olan insanla daha çok şey paylaşır,kimisi vardır zıt görüşlere sahip olduğu insanla daha çok şey paylaşaybilir. Önemli olan saygıyı ve sevgiyi kaybetmeden aşkı yürütebilmektir... Kesinlikle |
||
|
||
Bu teori bizim Türk filmlerinde sıkça var.. ben böyle bir TÜRK filmi izlemedim çünkü konu siyasi görüş zengin fakir değil... |
||
|
||
| her insana göre farklıdır bnce | ||