|
||
| bence kişiden kişiye ve konudan konuya değişir.. | ||
|
||
aşk tüm engelleri ezip geçen kural tanımaz bir soyut kavramdır ama gel gör ki bazen bir şeylere boyun eğmek gerekiyor keşke olmasa kavramsız sınıfsız tarafsız karşıt görüşsüz tüm çıplaklığıyla ve saflığıyla aşk yaşanılmaya izinverilse keşkeeeee. ![]()
|
||
|
||
| Bence aşk eğer gerçekten "aşk" ise taraf tutmaz, birbrine karşı çıkmaz, aksine birbirine uyum sağlar, bence aşkta konuda bahsedildiği gibi görüş ayrılıkları umursamaz taraflar arasında kabul edilir.. | ||
|
||
| bence tutar | ||
|
||
| fikirleri uyuşmayan insanlar anlaşamaz. Sonuçta yüzüyle yaşamayacaksın yıllarca. |
||
|
||
benimle farklı bir görüşe sahip olan bir insana aşık olamam diye düşünüyorum. siyasi görüş bence çok önemli.çok düşünülmesi gereken bir konu. onu ilk gördüğümde,hımmm bak bu çocuğun görüşüde şöyle,sakın aşık olmayayım !!! şeklinde düşünemiyor insan... nitekim benim hislerimde aynı,onunla öyle ortak yanları oluyorki insanın , zamanla soluduğu hava yudumladığı su bile sen olabilirken , ben bu şu görüşlerden dolayı bu insana aşık olmam .!!! şeklinde bir fikre nasıl sahip olabilirsin... iki tarafında ilkeleri var , geçilemeyecek kuralları... yok sayamıyorsun bunca yıllık verdiğin savaşları... peki bu durumda ne yapmak gerekiyor? Aşk sana tarafını soruyor,kuralları sunuyor... benmiyim daha değerli,yoksa ilkelerinmi,seni çıkmaz bir sokağın uçsuz bucaksız bir uçurumunda bırakıp ,karşına geçip pervahsızca gülüyor... ve bekliyor aşağı atlayacakmısın yoksa seni itmesini mi bekleyeceksin?
|
||
|
||
Ya tabi ki sevebilir karşıt görüşte iki kişi birbirini..Hatta ölümüne savunurlar birbirlerine konuşacak konuları hiç bitmez sanırım..Ama bazı yerlerde çok keskin bir şekilde ayrılırlar..Bu büyük kavgalara da sebep olur..Çünkü görüşlerimiz hayatlarımızı da etkiler ve arım balım aylarından sonra çok kötü olabilir sonuç..Çünkü iki tarafta bazı şeyleri özümsemiş ve uygulamakta sakınca görmezken diğer taraf buna karşı çıktığında birbirlerini anlamakta çok büyük güçlük çekerler 'seni anlıyorum ama' lafı çok geçer aralarında ama hiçbir zaman birbirlerini anlayıp empati kuramazlar..Bu karşıt görüşü siyasi karşıtlık olarak düşündüm ben ona göre
|
||
|
||
bnce tutar ama bzen kişiye göre deişir ![]() |
||
|
||
| Eğer 2 insanın düşünceleri birbirniden çok farklıysa evet aşk taraf tutar. Eğer karşımdaki kişinin düşünceleri benimkinden farklıysa ben onunla anlaşamam ve mutsuz oluruz o zaman da aşk olmaz. Karşımdaki kişinin yaşıyışıda benimkinden çok farklı olmamalı. Düşünce ile kasıtladığım görüşlerdir. Başıma böyle bişey geldi ve dayanamadık. Sevgi her zaman yetmiyor arkadaşlar. Eğer birini seviyorsanız bir kere değil bin defa düşünün sonucunda pişman olucağınız bir yola adım atmayın. | ||
|
||
aşk tüm engelleri ezip geçen kural tanımaz bir soyut kavramdır ama gel gör ki bazen bir şeylere boyun eğmek gerekiyor keşke olmasa kavramsız sınıfsız tarafsız karşıt görüşsüz tüm çıplaklığıyla ve saflığıyla aşk yaşanılmaya izinverilse keşkeeeee. ![]() ![]() keşke,gerçektende ''aşk'' yaşanılmaya izin verilse!!! keşke keşkelerin hayatımızda hiç yeri olmasa,keşke hayat bizleri bu engebeli yollarda karşımıza çıkardığı yokuşlarla her seferinde biraz daha yormasa !!! |
||
|
||
aman canım..amma doluymuşunuz ![]() boşverin gitsin ya, aşksız hayat da güzel
|
||
|
||
aman canım..amma doluymuşunuz ![]() boşverin gitsin ya, aşksız hayat da güzel ![]() seninkide takıl hayatını yaşa !!! tarzı...
|
||
|
||
| Seveseve vazgeçmek çok acı,bile bile sonunu denemeli mi? denememeli mi? | ||
|
||
| cık eğer gerçekten tutkulu bir aşıksanız,a'ya b,beyaz'a kara da olsanız orta yol bulunur...ama yine de ilişkiden ilişkiye,kişilikten kişiliğe değişir gibi..bence.. | ||
|
||
| işte benim anlatmak istediğimde bu, ''rağmen'' sevmek ! | ||