|
||
ayrıca bu resimler sadece benim çekebildiklerim ![]() Kardeşimin çektiklerini de sizlere aktaracağım inşallah. ben burda çalıştığım için de, çekemediğim resimler ve videolar için o güvenlik görevlisini bulup hıncımı alacağım ![]() |
||
|
||
Teşekkürler arakadaşlar.. Konser kritikleri ve fotoğraflar için.... ![]() Harika bir duygu olmalı.... Ne yazıkki ben hiç tadamadım
|
||
|
||
çok teşekkürler resimler için...
|
||
|
||
Benim şanssızlığıma bak..Gruplar halinde almışlar herkesi kulise..Keşke bende bekleseymişim ya..Bu fırsat bir daha kimbilir ne zaman gelir
|
||
|
||
ayrıca bu resimler sadece benim çekebildiklerim ![]() Kardeşimin çektiklerini de sizlere aktaracağım inşallah. ben burda çalıştığım için de, çekemediğim resimler ve videolar için o güvenlik görevlisini bulup hıncımı alacağım ![]() lütfen bekliyoruz... |
||
|
||
| Deliyi söyledilermi?desem?? | ||
|
||
| Harun şarkıyı anons ederken 'bu şarkıyı 3. kez canlı söylüyoruz' dediği anda hepimiz anladık 'Deli'yi söyleyeceklerini ve acaip alkış koptu. Kuliste de Harun'a 'Eurovision için görsel bir hazırlık yapılıyor mu?, 'nasıl olucak?' biraz bahsetseniz falan diye sorduk . 'Bu konu hakkında fazla konuşamıyorum' dedi ve güldü. 'Yasak mı?' dedik ![]() Harun'da 'olsa güzel olmaz mı? deyip tekrar güldü. Bizde 'süper olur, zaten eminiz bu konuda hazırlıklar vardır' dedik gülerek. Yani anlaşılan güzel bir görsel şölen hazırlanıyor ve süpriz olması için saklıyorlar. Merakla bekliyoruz ![]() |
||
|
||
arkadaşlar belli çok süper bir konser olduğu keşke ben de gelebilseydim daha doğrusu bütün fanlar olarak toplanıp gitseydik.Ben de gelicektim ama bilet kalmamıştı neyse fotoğraflar için çok çok çok teşekkürler kerem ö. abi kuliste çok güzel çıkmış ...........
|
||
|
||
Resimler için çok sağolun.Hepsi çok güzel çıkmışlar.Sizin pena ve baget alabilmenize çok sevindim. Çok güzel bir konser olmuş herzaman ki gibi.
|
||
|
||
konserden bilgiler,anılarınız ve fotoğraflarınız için çok sağolun.gittiğim konserler geldi aklıma...
|
||
|
||
oleeeyyy fotoğraflar süper sağoluunn.. ![]() Ya en son resim çok güzel.. süper ![]() "Kerem Öz. ile resim çekilmek için tam yanına gittiğimde 'evliyim, ona göre fazla samimi olmayalım' deyip güldüm. Kerem Öz.'de eğilip beni kucaklamak için hamle yaparak 'o zaman böyle çekelim' dedi ve koptuk gülmekten Grin Ayrıca Kerem Öz. penasını , Kerem K. bagetlerini verdi bize " çok şanslısın ya gerçekten, girebilmişin kulise bir de pena falan, Allahım ya, çok mutlu oldum sizin adınıza, umarım bir dahakine de ben görebilirim böyle ![]() He Kerem abiyi tek çekmene çok sevindim, bende onun fotoğraflarını bekliyordum, çok sağol gerçekten. |
||
|
||
çok teşekkür ederiz fotoğraflar ve yorumlar için (: sizin adınıza sevindim ne güzelmiş
|
||
|
||
| saat 7.40 gibi bir arkadasım aradı ondan ögrendm ama gidemedm ya.orada olmayı cok istemiştim biraz daha erken ögrenseydm kesin gitmiştim | ||
|
||
resimler için çok sağolun arkadaşlar iyi eğlenmişsiniz belli ya :)bende bilet bulamayanlardanım yaa hala da üzülüyorum kaçırdım güzelim konseri diye
|
||
|
||
| Ama İstanbul'da olanlar diğerleirnden daha şanslı sonuçta İstanbul orada daha çok oluyor, bu sefer olmazsa bir dahakine gibi düşünün bence. | ||