|
||
sen nereyi aradın ki
|
||
|
||
| SU'da etkinlik biletlerini aldığımız kişiyi aradım. Büyük ihtimalle geleceklerini söyledi. Bende bilet ayırmasını rica ettim. Açıklayıcı olmuştur umarım. |
||
|
||
SU'da etkinlik biletlerini aldığımız kişiyi aradım. Büyük ihtimalle geleceklerini söyledi. Bende bilet ayırmasını rica ettim. Açıklayıcı olmuştur umarım. sağol
|
||
|
||
Bu arada bilgi için teşekkürler Pollyanna
|
||
|
||
ben de gelmek istiyorum da...nasıl olacak
|
||
|
||
ben şimdi tekrar aradım yarın akşam kesin bir bilgi ellerine ulaşacakmış daha kesin değil
|
||
|
||
Perşembe günü olduğu için gidemiyorum
|
||
|
||
yaşım 15 almazlar diye korkuyorum bileti nerden nasıl alacam lütfen bana bilgi verin
|
||
|
||
yaş sınırı yok bildiğim kadarıyla .....................sgm nin sitesinde 7 yaş altı yasak ..........
|
||
|
||
olleyyyyy o zaman gelirim kuliste olurmuyum bilmem ayy çok heyecanlıyım
|
||
|
||
| arkadaşlar konser saati ile ilgili bir bilgi varsa haberdar ederseniz sevinirim | ||
|
||
maalesef hiç bir haber yok ...............
|
||
|
||
Perşembe günü olduğu için gidemiyorum bende canım ...
![]() |
||
|
||
| ya konsere bir aksilik olmazsa gitmayi düşünüyorum ama saatti bilet fiyatı felan belli olmadığı için bileti alamıyorum satışta olup olmadığınıda bilmiyorum bir bilgisi olan var mı? | ||
|
||
| Otobüs Servisleri SGM'ye Kadıköy ve Taksim'den olmak üzere iki noktadan Sabancı Üniversitesi-Gürsel otobüs servisleri ile ücretli ulaşım sağlanmaktadır. Anadolu Yakası Kadıköy: Rıhtım Caddesi Hakiki Koç otobüs işletmesi önünden yolcu almaktadır. Kozyatağı : Carrefour Ataşehir Hal yolu giriş kapısından, İçerenköy çıkışndaki metro şantiye köşesinden ve 1 nolu mağaza giriş kapısı önünden yolcu almaktadır. Hareket Saatleri Kadıköy -SGM : 18:30 Kozyatağı - SGM : 18:50 SGM-Kozyatağı-Kadıköy : 22:15 Ücret : Gidiş - Geliş : 10 YTL Avrupa Yakası Taksim : Atatürk Kültür Merkezi sırasındaki Hakiki Koç otobüs işletmesi önünden yolcu almaktadır.(Taksim Parkı karşısı Mete Caddesi No:18) Hareket Saatleri Taksim - SGM : 17:45 SGM - Taksim : 22:30 Ücret : Gidiş - Geliş : 12 YTL Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Adres: Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Telefon: 0 216 483 90 00 - 483 90 26 Faks: 0 216 483 90 13 E posta: sgm@sabanciuniv.edu ![]() umarım yardımcı olabilmişimdir...
|
||