|
||
uff inanmıyorumm yaa istanbulaa gelmek istiyorumm ya da onlar izmire gelsin
|
||
|
||
ya ben son kalan 20 biletten 4ünü alabildim o da ancak balkondan.. kuzenim ordan çok iyi gözükür dedi ama bu beni tatmin etmedi zaten hem orada nasıl buluşucaz?kalabalık olursak mutlaka buluşalım bence..
|
||
|
||
| giden arkadaşlardan bol bol fotoğraf ve konser sonrası yorumları bekliyoruz... | ||
|
||
evet kesinlikle katılıyorum..bol bol anlatın bari böyle gitmiş gibi olalım
|
||
|
||
benim gitme ihtimalim var burak beni götürücek De get ya servis cok pahalı be
|
||
|
||
toplayalım herkesi otobüs kaçırırız
|
||
|
||
nasıl yapıcaz ki saçma bir soru oldu ama ...............gelecek arkadaşlarla belli bir yerde buluşulur, başka da birşey gelmez benim elimden (: bilette kalmamış zaten isabet oldu gidememem. ya çok geç o servislerde 22.15te ordan kalkacakmışta artık taksime kaç saatte varır. benim taksimden o saatte eve dönmemde en erken 2 yi bulur gözüm parkorman konserinde
|
||
|
||
ben bilet alamadım gidemiyorum ...................
|
||
|
||
biletix'e git sor bence
|
||
|
||
| bilmiyorum internetten denedim ama alamadım ama sorucam .................. | ||
|
||
bilet kalmamış hayırlı olsun aradım aradım daha kesin değil daha kesin değil dediler. Bir anda bitti biletler ........
|
||
|
||
| 2 tane bilet bulabilirsem gidiyorum. | ||
|
||
Orada buluşsak çok iyi olur ya..Ben gidiyorum..Kulise girmek istiyorum ben Siz nasıl başarıyorsunuz ya bu kez olsun lütfen
|
||
|
||
ya of çok uzak ya bende gelmek istiyorum ama geliş gidiş sorun olcak
|
||
|
||
| Arkadaşlar gelen kişiler profilde yazan msnimi eklerse sevinirim.Orda ne yapacağımızı konuşuruz.. | ||