|
||
ya of çok uzak ya bende gelmek istiyorum ama geliş gidiş sorun olcak ![]() sen bilet aldın mı ...........
|
||
|
||
of ya gelemiyorum hem biletler bitmiş hem de saat uymuyor ya çok üzgünüm. giden arkadaşlardan bol bol foto bekliyorum ama...
|
||
|
||
biletler bittiğine göre gidemiyorum.iyi eğlenceler size.resim istiyoruz
|
||
|
||
ben de bilet kalmadığı için gidemiyorum yoksa şimdi bilet elimde dolaşıyo olucaktım ama olsun yarisfestin bileti elimde dolaşıyorum ama bu konsere gitmek çok istiyodum .....
|
||
|
||
tüh yaa planlarda suya düştü gerçekten bittii mi ![]() |
||
|
||
tüh yaa planlarda suya düştü gerçekten bittii mi ![]() evet bitti biletixe gidiyosun mor ve ötesi der demez tükendi diyolar ............
|
||
|
||
| Of ya zaten gelseniz bile kulise giremeyeceğiz heralde..Çünkü yöneticilerden kimse gelmiyor.. : / | ||
|
||
of yaaaa ne güzel gidecektim olsun başka seferinkinde(İstanbulun içinde)giderim napalım nasip olmadı işte
|
||
|
||
| konsere gidecek olanlar artık fotoraf ve video eklerseniz | ||
|
||
Of ekleriz de kimse gelmiyor ki..Ben de belki kulise gireriz umuduyla sevinmiştim..yalan oldu
|
||
|
||
| arkadaşım girersin merak etme.biraz ısrarcı ve uyanık ol. | ||
|
||
| şimdiden hepinize iyi eğlenceler | ||
|
||
| Koskoca sitede tek ben gidiyorum,tek kaldım ya..Toplanıp oralarda buluşsak güzel olurdu.. | ||
|
||
Koskoca sitede tek ben gidiyorum,tek kaldım ya..Toplanıp oralarda buluşsak güzel olurdu.. ben hergün burdayım. Tabii ki konserde de olacağım. Doğru söylüyorsun, konsere gelecek bütün fanlar buluşsak iyi olmaz mı?
|
||
|
||
| bende çok gitmek istiyordum ama ayarlayamadım olmadı.giden arkadaşlara iyi eğlenceler.bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz... | ||